Hvordan bygge en kolonial steinmur

August 15

Hele New England finner du korte vegger som merket ut eiendommen linjene i begynnelsen av vårt land. Disse stein grenser er en attraktiv og visuelt spennende del av landskapet. Heldigvis, de kan være mer enn en historisk markør. Bygge din egen kolonistil mur er en enkel måte å legge til spesielle smaken i et naturlandskap. I motsetning til moderne gjerder utfyller kort steinvegger det naturlige terrenget.

Instruksjoner

•Velg en innfødt stein. Viktig med koloniale utseendet er en dedikasjon til recapturing materialet tilgjengelig i perioden. Kjøpe stein lokalt sikrer at fjellet ser ut som en mer naturlig del av landskapet. Typisk valg inkluderer kalkstein og fieldstone.

•Determine volumet av steiner du trenger. Vanligvis tilsvarer omtrent ett tonn stein femten kvadrat fot av veggen. Hvis du var å bygge en vegg tre feet høy og hundre fot lang, trenger du 20 tonn stein.

•Purchase steiner med en flat bunn for enkel stabling. De fleste steiner, om kalkstein eller sandstein, vil ha en flat overflate som kan brukes som en referanse i stabling.

•Kontroller bygge nettstedet er helt komprimeres. Vegger, spesielt av den koloniale variasjonen, bør være bygget for å vare. Det er noen metoder som kan du sikre at plasseringen din vil gi et godt fundament. Den enkleste måten er å bare observere området for et år. Vekten av snø og frost bør videre kompakt bakken. Hvis du observerer alle vesentlige endringer fra høsten til våren, deretter kanskje området ikke ideelt for veggen. En mer effektiv måte å sikre at bygge nettstedet er helt komprimeres er vannet veggen området hver dag i en måned. Vann området nok å forlate stående vann daglig. Dette tillater væske å trenge ned i jorden, mer fullt komprimere den.

•Lay ut full Bøyningen på veggen på bakken. Merking med tau eller maling, spore den nøyaktige banen til veggens tiltenkte base. Dette er spesielt viktig for vegger for å følge det naturlige landskapet.

•Dig en seks-tommers grøft langs vegglengden hele. Dette vil gi en tilstrekkelig grunnlag for det første laget av stein. Hvis veggen er ment å være bærende på noen måte, kanskje som en beholder veggen, bør så første grøften være en fot dyp, deretter dekket med grus. Denne grus skal deretter komprimeres med en vibrerende komprimator. Hvis veggen er ment å markere en grense eller for dekorasjon, deretter en seks-tommers grøft, om en fot bred, vil tjene som en tilstrekkelig base.

•BEGIN stabling veggen. Denne prosessen bør være en kombinasjon av forme steiner og finne en naturlig plass for dem. Siden målet vegg-Making i kolonitiden var å sette landet grenser som bare og sturdily som mulig, forseggjort forme med hammer og meisel ville være antithetical hensikt. I stedet se etter naturlige stedene hvor hver stein kan passe, forme med hammer og meisel bare å oppnå en strammere passform. Viktigste i denne prosessen er å prøve og stable hver stein på toppen av to andre steiner. Dette vil hindre svake loddrette sømmer vises i veggen styrker friksjon og vekt, tvinge veggen for å holde sammen.

•Bruk leftover ruinene som infill. En godt stablet vegg bør ikke kreve noen mørtel. Imidlertid kan nøye setter inn leftover steiner i kinesere i veggen bare legge styrke. En god bruk av ruinene er som en kile umiddelbart under ansiktet til større steiner. Denne prosessen vil hjelpe lås store-faced steiner på plass.

•Sett capstones. Din capstones bør være så bredt som veggen for å hindre vannet siver inn i veggen fra toppen. Disse skal være din største flateste steiner. Hvis steinene kjøpt inne bulk er utilstrekkelig, kan du kjøpe heller separat skal brukes som capstones på veggen.