Hvordan bygge en knust Rock innkjørsel

January 17

En knust rock oppkjørselen er et alternativ til dyre og tidkrevende betong eller stein. Installere knust rock er en aktivitet huseiere kan fullføre seg ved å leie noen profesjonelle maskiner. Knust rock også gir riktig vann drenering etter nedbør, og kan repareres ved å legge mer rock for å fylle hullene. En selv, solid base er den viktigste faktoren når du konstruere en knust rock innkjørsel.

Instruksjoner

•Mark utenfor omkretsen av grus oppkjørselen med spray kritt. Hammer 2-fot høye tre stake i bakken på hver av hjørnene. Binde slutten av en brodd rundt bålet i et hjørne og vikle den rundt de andre. Denne strengen gir en visuell disposisjon av oppkjørselen.

•Dig ut toppen 12 til 14 inches jord innenfor streng omkretsen. Du kan oppnå dette med spade, selv om leie en bulldoser eller andre profesjonelt utstyr gjør prosessen mye enklere og raskere.

•Sett en rull med geotekstil filtrere stoff på den ene enden av oppkjørselen og rulle det hele veien til den motsatte enden. Klipp av overflødig med verktøyet kniv. Plasser rulle tilbake til startposisjonen, overlappende den første raden av 2 inches og rulle den over oppkjørselen. Fortsett til du har dekket hele oppkjørselen.

•Plasser et enkelt lag av neve størrelse steiner over hele overflaten av stoff å holde det på plass og tillate flere drenering. Plasser steinene så nær hverandre som mulig, så kast en mekanisk roller til å låse dem tett sammen.

•Spread et 4 - til 6-tommers lag av steiner over oppkjørselen, denne gangen velger steiner omtrent på størrelse med Ping Pong baller. Bruk en bue rake eller bulldoseren til skråningen steinene utover mot sidene av oppkjørselen ca 5 grader. Dette gjør regnvann renne ut av oppkjørselen.

•Spread knust et siste 4 - til 6-tommers lag 3/4-tommers-diameter rock blandet med steinstøv. Spredt ut jevnt, deretter skråningen mot sidene som du gjorde før.

•Skyv mekanisk valsen over overflaten av oppkjørselen med en langsom, jevn tempo komprimere det en siste gang.