Hvordan bygge en Kennel kjøre

June 6

En hunden er et område der hvor din hunden kanne løpe gratis uten en leiekontrakten eller tilbakeholdenhet. Det er et trygt område hvor din hunden ikke trenger konstant tilsyn. Høyst hundene naturlig stemning sikre i et lukket miljø, og din hunden kan få morsjon uten bekymre av kjøre i trafikken eller vandrende off. Bygge en fint hunden kjøre kan være en stor oppgave.

Instruksjoner

Bygge en hunden løpe

•Determine lengden og bredden på hunden kjører. Dette gjør du ved å måle området der Kjør plasseres og tau den eller sette ned innsats. Bestemme hvor høyt sidene må være. En tommelfingerregel er: For små hunder, må minst en 4-fot høy gjerde; for mellomstore til store hunder må det være minst 6 til 8 fot høy for sidene. En hunden løpe bør ideelt sett være 10 fot bred.

•Kontroller grunnlag ved å fjerne skitt i det valgte området til ca 4 inches dyp og deretter selv ut bakken så det er glatt. Neste gjøre konkrete dannelse (omriss) ved å kutte kryssfinér til forhåndsbestemt dimensjoner. Holde skjemaet med fanget skruer.

•Fence inne hunden kjøre. Bestemme hvilken side døren vil plasseres. Bruk innlegg til å angi bredden. Grave 8-tommers-dypt hull 3 inches fra grensen og 3 fot fra hverandre. Sett metall innlegg i hvert hull. Fest gjerdet innlegg del for del på innsiden av hunden kjører, ved hjelp av metall bånd og tang. Kontroller at du forlater delen døren åpen. Installere døren 1 tomme over betong gulvet.

•Fyll betong. Bland betongen etter anvisningen på pakken og hell den i skjemaet. Spredt jevnt med et nivå eller bull flyte. Bruk kanter murskje til torget betongen og rektangulære murskje å lage en myk tekstur på overflaten. Når betongen er fast, ta form med kanter trowels og pakke skitt rundt hunden løpe, gjør det selv. Du kan også vurdere å bruke grus, flis eller sand som gulvet av løpe men bare hvis hunden din ikke vil prøve å tygge materialer.

•Kontroller taket (valgfritt). Klippe kryssfiner, metall og isolasjon til dimensjoner av hunden kjøringen. Lag dem i denne rekkefølgen: metallplater, isolasjon, kryssfiner deretter klemmer hver side. Bore et hull gjennom materialet hver 8 inches. Fjern klemmer og plasser materialet på hunden løpe mens kø hullene. Plasser zip-tie i hvert hull og vikle den rundt kjedekobling for å sikre den. Deretter plasserer tak shingles og spiker dem ned. Et annet enklere alternativ er å bruke en maske som dekker for taket og feste den med zip bånd.

Tips og advarsler

  • To ting å tenke på før du kjøper din forsyninger og begynne å bygge hunden kjøre. Huske på høyden og lengden av din hunden, og kontroller at din har plass til en anstendig størrelse hunden løpe. Kjør må være høy nok til deres hunden å stå opp i uten å måtte senke hodet, og det må være lang nok for hunden å gå og leke i flukt.
  • Sørg for, at gulvet av kennelen er behagelig.
  • Husk å rengjøre hunden løpe innenfor og ut minst én gang per uke. Dette oppbevare bacteria fra danner og holde den kjøre klart av rusk. Også hvis du har en liten hunden, kontroller at kennelen veggene er høy nok til å holde rovdyr ut som hunden inne.