Hvordan bygge en innebygd bokhylle på en hengsel

October 30

Innebygd bokhyller gir en attraktiv måte å lagre og vise bøker, dekorasjoner, brettspill og mange andre husholdningsartikler. De også benytte som ellers ville være bortkastet. I stedet for å lage en innebygd bokhylle med fast, faste hyller, kan du installere hengslet hyller. Dette vil tillate deg å kaste ned hyllene når de ikke er i bruk. Hengslet hyllene er ideelle for hjem og hytter som er bare brukt en del av året.

Instruksjoner

•La en stud finder fra den ene enden av sporet til den andre. Merk plasseringen av hver vegg stud som er nærmest hver ende av sporet med en blyant.

•Measure opp fra gulvet med et målebånd og merke veggen på 18 og 54 og 36 inches på hver stud merking. Hold et nivå over hvert par av måling tegninger og tegne en rett linje over veggen med en blyant. Dette er linjen merking for hver hylle.

•Lay løvtre boards på en arbeidsflate. Bruke et selv strøk av tre finish på hvert bord med en naturlig bust pensel. Tillate slutt å tørke i minst fire timer og bruke et siste strøk.

•Plasser seks hengslet sammenleggbar sokkel parentes over stud merkingen der de svarer med høyde merkingen. Du bør ha ett par med hakeparenteser på 18 og 54 og 36 inches gå opp veggen. Stasjonen skruene som fulgte med hakeparentesene gjennom monteringshullene i veggen studs med en skrue pistol for å feste dem til veggen.

•Midtstill et styre over hvert par folding hylle parentes. Stasjonen skruene som fulgte med hakeparentesene gjennom monteringshullene i bunnen av hyllene med en skrue pistol for å feste dem på plass.

Tips og advarsler

  • Velg parentes i et metall finish som vil komplettere din eksisterende metall isenkram hele rommet til en enhetlig stil til innebygget. Disse hyllene er for en 48-tommers bred fordypningen. Endre dimensjonene til dine egne behov.
  • Bruk vernebriller når trearbeid.