Hvordan bygge en i bakken blomst seng

February 20

Hvordan bygge en i bakken blomst seng

Blomsterbed skape sprut av farge som bryter opp grønne fargene i en plen eller skog landskap. Forskjellige former og farger av blomster gi noen verftet mer interesse. Vokser blomstene ikke bare beautifies utendørs, men blomster kan bli kuttet for å dekorere innendørsområder. I bakken senger er perfekt for områder med god drenering. I motsetning til hevet senger, i bakken seng dimensjoner ikke er begrenset av bygningen forsyninger. Bygge denne typen planting området tar litt hardt arbeid, men er veldig givende når blomstene i et opprør av farger.

Instruksjoner

•Mark av området du vil gjøre til en blomst seng med innsats og streng, eller bruke en spade til å grave en linje for å lage grenselinjer. Gjøre sengen store nok til å holde modne størrelsen på blomstene du velger, som kan være svært store avhengig av blomster. Fjerne alle ugress og gress fra området før grave opp jord. Begynne å grave opp overflaten av blomsterbedet med en spade fra den utvendige kanten.

•Dig jord til dybden av 8-10 inches med en spade. Bryte jord opp med kanten av en hage hakke. Fjern eventuelle steiner og stor rot massene. Fungere ikke jord hvis det stikker til verktøy. Hvis jorden er våt, vil det slå til komprimerte jord og felle vannet på jord.

•Spread et 2 til 4 tommers lag av organisk materiale over toppen av blomsterbedet. Bruke kompost, torv mose eller godt råtnet gjødsel til å legge næringsstoffer til jord. Organisk materiale gir u blomster med slow-release føde. Bruke en spade og bland det organiske materialet i løsnet jorden.

•Broadcast anbefalt frekvensen av 10-10-10 sakte-utgivelsen gjødsel, som beskrevet på pakken, på jord. Bland gjødsel på toppen 2 til 4 inches jord med en kommisjon. Glatt toppen av blomst seng med en rake, men ikke trykk jord nedover. Holde jorda lys og luftig å gi planter og spirende frø plass til å vokse.

•Plasser steiner, tre gjerde eller noen andre kanter rundt utsiden av blomsterbedet. Dette skiller blomsterbedet fra plenen. Sett store steinheller eller grupper av flat elvesteiner i områder som ikke vil bli plantet. Tenkt på å forlate noen store åpne områder for å gi deg et område å stå i blomst seng og dra ugress. Følg blomst ulike plante instruksjonene når du plasserer blomster i sengen.

Tips og advarsler

  • Planting flerårige blomster skaper en mer permanent se blomsterbedet. Disse typer blomster har ikke å bli plantet hvert år som ettårige. På den annen side, gjør årlige blomster det enkelt å endre utseendet på blomsterbedet hvert år.
  • Observer lys mønsteret i din nye blomsterbedet før planting blomster. Plante skygge kjærlig planter i skyggen og sol kjærlig blomster i solrike områder. Ignorere kravene lys av blomster vil føre blomster ikke trives, samt planter plassert på riktig sted.