Hvordan bygge en i bakken basseng

December 18

Tenk deg med en pina collada avslappende på en flåte i nybygde i bakken svømmebassenget. Svømmebasseng bygging antas å være en jobb for bassenget selskaper som lager dem. Visste du at du kan spare penger ved å gjøre noen av arbeid på egenhånd? Selv om du vil fortsatt trenger å ansette noen entreprenører å gjøre arbeidet, kan du spare mye penger og bruke den på andre ting som å ha en pool party å feire nybygde svømmebassenget! Ved å bruke en i bakken basseng kit, kan du gjøre 30-50% av bassenget konstruksjonen selv. Her er hvordan å bygge en i bakken basseng:

Instruksjoner

•Decide hvor mye penger du vil bruke på å bygge en i bakken basseng. Ønsker du en enkel bassenget eller noe mer forseggjort med fontener, steiner, undervanns lys, lysbilder og andre basseng tilbehør? Du har familie og venner som kan hjelpe deg bygge bassenget? Holde inne sinn må du budsjettere for pool forsyninger også. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til vann kjemikalier, forsyninger, en sikkerhet gjerde, et overbygg osv. Du vil måtte kontrakt ut land utgraving, betong helle, avløp og det elektriske arbeidet, så sørg for at du inkluderer basseng entreprenør midler i budsjettet svømmebasseng. Snakk med din bank om svømmebasseng finansiering hvis du nød den.

Kjøp en i bakken pool kit. Forskning svømmebasseng installasjon online og finne ut hva slags svømmebassenget kits er tilgjengelig (noen bassenget kit selskaper er oppført i ressursene nedenfor). Det finnes mange bassenget design med i bakken basseng kits, så Velg en som passer dimensjonene av plassen du har tilgjengelig. Husk å sjekke hver bassenget selskapets omdømme med Better Business Bureau før du kjøper et basseng kit.

•Hire et land gravemaskin, rørlegger, elektriker og en konkret måletyper. Kontroller at de er lisensiert entreprenører som spesialiserer seg i bassenget design. Be om jobben referanser og sjekk med Better Business Bureau før du leier dem. Dine venner kan være en god ressurs-snakke med noen som har bygget et basseng i sine verft før. Velg bassenget selskaper og/eller entreprenører som gir god kundeservice og er lett å komme i kontakt med.

•Decide hvor mye tid du bruker bygge en i bakken basseng. Hvis du planlegger å bygge bassenget bare i helgene, kan det ta flere måneder å fullføre. Hvis du planlegger å jobbe på bassenget hver dag (før det er fullført) og prosjektet går glatt, vil det ta opptil to uker å fullføre.

•Figure ut hvor du skal bygge svømmebassenget i bakken. Hvis du har en liten bakgård vil svaret være en no brainer. Husk å velge en plassering som får både sol og skygge i løpet av dagen (hvis mulig). Vær oppmerksom på septiktank steder, egenskapslinjene, trær og bygge koder som velger du hvor å installere svømmebassenget. Du må justere landskapsarbeid eller fjerne trær til bassenget byggingen. Du trenger også en egen plassering for basseng pumpe, filter og ovn. Sikre at du får skikkelig bygg permit(s) om nødvendig.

•Etter at du Kjøp/motta i bakken basseng settet, samle byggematerialer bassenget på ett sted. Gå gjennom hvert trinn å sikre du har alle pool utstyr og verktøyene du trenger. Vær må du levere felles elektroverktøy på egenhånd. Dele bassenget oppsett planen med entreprenørene slik at de vet hva du kan forvente.

•Mark omkretsen av bassengområdet med strenger og innsatser eller en miljøvennlig spraymaling.

•Dig et stort hull i svømmebassenget! Selvfølgelig må du ansette en land gravemaskin for dette trinnet å sørge for at det er gjort riktig. Har svømmebasseng entreprenøren grave områdene for panelet hylle, grunne enden, dype enden og skritt.

•Starting i et hjørne av det store hullet, sette bassenget sidepanelene langs veggene og sikre dem på plass. Bassenget paneler er laget av aluminium, galvanisert stål, plast eller glassfiber. Husk å nivå panelene før helle betong.

•Hire profesjonelle VVS entreprenør å installere avløp og fullstendig relatert VVS arbeid i bassenget.

•Form nederst utgravde bassengområdet, hell i betongen til å opprette en bunntekst, jevne det ut og la det stivne.

•Har betong selskapet hell i resten av betongen. De vil enten sikkerhetskopiere en sement truck eller transportere sement av trillebår til bassenget. Hell den dype enden først da den grunne enden og krage av svømmebassenget.

•Har rørleggerarbeid og elektriske entreprenører fullføre arbeidet i svømmebassenget.

•Installer pool coping på bassenget panelene.

•Etter at du støvsuge og rydde opp rusk fra svømmebassenget, Pakk bassenget duken langs bassenget og installere den i mestring. Hvis du installerer bassenget duken på en varm dag, vil det jevne ut mye lettere enn den ville på en kald dag. Bruk en profesjonell vakuum for å opprette en tett forsegling i svømmebasseng duken.

•Fyll i bakken basseng med vann. Du kan bruke en hageslange eller leie en vann lastebil å helle den i for deg.

•Balance bassenget vann kjemikalier og fullføre pool landskapsarbeid.

Tips og advarsler

  • Bruk en svømmebasseng cover for å holde blader og dyr ut når du ikke bruker den.
  • Kontroller at du forlater pool forsyninger og basseng tilbehør i budsjettet. Du trenger en vann test kit, rengjøring forsyninger, en bassenget skimmer, overbygg, leker, dekk møbler etc.
  • Bruk en bassenget skimmer for å rengjøre løv og annet rusk ut av bassenget hver dag.
  • Du gips svømmebasseng og maling over den eller flis innsiden av bassenget i stedet for en pool liner.
  • Betong bassenger er laget med sprayet på betong. Denne artikkelen fokuserer på å bygge en i bakken basseng med paneler fra en pool kit.
  • Kontroller at du overholder alle sikkerhetsregler ved bassenget konstruksjon.