Hvordan bygge en hyllesystem i et barns rom

April 1

Barn trenger effektive organisatoriske mellomrom å holde alle sine leker, bøker og kunsthåndverk enkel tilgang. Du kan bygge en hyllesystem for barnets rom som fremmer organisasjon og holder barnets aktiv fantasi flyter om det er på tide å trekke ut en favoritt leketøy eller rent for dagen. Enheten består av en lang rektangulær boks med tre sirkulære åpninger skåret ut av forsiden. Maling dyr ansikter rundt de sirkulære åpningene for å gjøre det virke som barnet er fôring dyr som hun plasserer henne leker.

Instruksjoner

•Plasser to 3/4 - med 24 - av 48-tommen plywood paneler parallelle med hverandre på en arbeidsflate med 3/4-48-tommers kantene hviler flatt. Plass panelene 22-1/2 inches fra innsiden kanter. Dette er i front- og bakplater av hyller. Du må kanskje en hjelper å holde paneler hele monteringen.

•Plasser en 3/4 - av 22-1/2-av 48-tommers flatskjerm mellom for- og baksiden paneler. Dette er bunnen av hyller enheten. Kjøre trim tre skruer gjennom utsiden av front- og bakplater i 3/4-48-tommers kantene i nedre panel hver 4-6 inches med en skrue pistol.

•Midtstill de resterende 3/4 - av 22-1/2-av 48-tommen plywood panelet mellom øverste kant på front- og bakplater. Dette er toppanelet. Kjøre trim tre skruer gjennom utsiden av front- og bakplater i 3/4-48-tommers kantene av toppanelet hver 4-6 inches med en skrue pistol.

•Plasser en 3/4 - av 22-1/2-22-1/2-inch panelet mellom foran/bak og topp/bunn paneler på hver ende. Dette er endene av hyller enheten forsamlingen. Kjøre trim tre skruer gjennom utsiden av foran/bak og topp/bunn panelene i 3/4-22-1/2-inch kantene på slutten panelene hver 4-6 inches med en skrue pistol.

•Få tre 12-tommers diameter sirkler i frontpanelet av bruker kompass. Starte midten av sirklene på 8, 24 og 40 inches fra den ene enden av panelet slik at sentrene fordeles en selv 16 inches hverandre. Starte midten av sirklene 12 inches fra nederkant på frontpanelet.

•Drill 1/2-tommers hull gjennom sentrumsmerket av hver sirkel med en drill med en 1/2-inch borekronen. Skyv bladet av en stikksag gjennom hvert boret hull. Guide så til hver sirkulær linje, og så sirkler med stikksag. Fjern sirkler fra foran forsamlingen.

•Sand kuttet kantene på frontpanelet med en fin-korns slipepapir til de er helt glatt. Tørk støvet fra sliping og klippe med en tack så forsamlingen er ren.

•Paint hyller enheten med et lag med maling med en pensel. At malingen tørke i fire timer, deretter bruke en andre strøk. La den siste strøk tørke for 24 timer.

•Paint ansiktet til en dyr/imaginære skapning rundt hver runde åpning slik at åpningen synes å være åpnet munnen. Bruk håndverket maling og håndverket pensel. La håndverket male tørr 24 timer før bruk.

Tips og advarsler

  • Bygge en ekstra enhet og stakk på den første lage mer plass for å organisere ditt barns ting.
  • Bruk vernebriller når Trebearbeiding å hindre mulig skade.