Hvordan bygge en hjemmelaget vindmølle for alternativ energi

May 30

Hvordan bygge en hjemmelaget vindmølle for alternativ energi

Bruke en hjemmelaget vindmølle for alternativ energi er et skritt som fornuftig - både for planeten og personlig besparelser du vil ha med månedsavdraget på strøm. Spesielt hvis du bor i et område som er vind, kraner en vindmølle til den alternative energikilden som allerede naturlig finnes i ditt område. Du kan bygge en vindmølle for mindre enn $200. Finn ut hvordan du kan være en del av å vinne krigen mot global oppvarming.

Instruksjoner

•Order vindmølle bygningen planer og den DC motoren. Se avsnittet ressurser for en kobling. Det kan ta flere dager å bli levert til ditt hjem og mens du venter, få materialer klar for å konstruere et tårn og turbinen. Finn plasseringen nettstedet for din vindmølle. Det bør være 15 fot over det høyeste punktet i ditt land samt ligger 300 fot hjemme. Ditt endelige mål er å konvertere vindenergi til mekanisk energi, så sørg for at din vindmølle er høyere deretter din høyeste trær og at ingen vegger eller bygge strukturer blokkere muligheten til å ha tilgang til så mye vind som mulig.

•Build vindmølle basen. Kontroller at basen er tung. Betong og sand poser er bra materialer for denne delen. For en vindmølle som er 5 fot høy, for eksempel, ville du nød en base som er minst 18 inches torget og 20 lbs. i vekt. Gjøre regnestykket Hvis ditt prosjekt er større.

•Build tårnet og installere bladene til DC strøm motoren. Et grunnleggende tårn for en 5 fot vindmølle kan være en solid 2 x 4, en PVC-rør eller andre sterke materiale. En grunnleggende 5 fot vindmølle krever som er mellom 1 og 3 fot i diameter. Du kan komme unna med tre blad, men fem blad er bedre. Det er fint hvis din bladene er biter av kryssfinér. Du som fange mest vinden og har minst motstand mulig. Feil størrelse bladene vil forstyrre balansen av din vindmølle og vil også begrense den generelle effektiviteten. Maskinhuset inkluderer vanligvis en girkasse slik at bladene å slå, men for en grunnleggende vindmølle, en aksel er alt du trenger.

•Opprette en batteri-lagringsenhet. Dette vil tillate deg å lagre Energikraft som genereres av vindmølle. Det anbefales ikke at du utfører denne delikate trinn med mindre du er en lisensiert elektriker. Et sett med planer vil fortelle deg størrelsen og hva det du trenger. Deretter ringe til en god elektriker som kan gjøre hele konverteringen fra vinden til levedyktig energikilde virkelighet.

•Nyt alternative kilde av makt.

Tips og advarsler

  • Kontroller at du har en illustrert sett av planer som riktig materiale og verktøy. Dette vil gå en lang vei hjelpe deg å nå en effektiv sluttproduktet.
  • God vindmølle bygging er nødvendig. \If du har ikke dem, kan du få alvorlig skadd konstruere dette prosjektet. Med mindre du er en ekspert med strøm, anbefales det at du leie en elektriker koble ledningene fra batteriet til din vindmølle. Det anbefales ikke å helt dislocate gjeldende elektrisk livet fra nettet, din hjemmelaget vindmølle ikke genererer nok strøm til å kjøre ditt hjem.