Hvordan bygge en hjem Kennel

January 6

Hvordan bygge en hjem Kennel

Hvis du har aktive hunder, men ikke gi dem plassen de trenger å spille trygt i hjemmet ditt, kan du vurdere å bygge en kennel i bakgården. Mens en kennel er ikke en erstatning for fotturer eller spille med hunder, gir det en trygg og romslige kabinett som gir hunder plass for kjøre og spille mens du er opptatt inne eller hjemmefra.

Instruksjoner

•Velg en plassering for din kennel som ikke er i direkte sollys hele dagen. Vurdere bygning i nærheten av et tre slik grenene kan gi ekstra skyggen og ly fra elementene.

•Contact din lokale planlegger å se om du trenger tillatelse til å konstruere en utendørs kennel i nabolaget ditt. Hvis du hopper over dette trinnet, kan du møte bøter nedover veien.

•Mark dimensjoner av din ønskede kennel på bakken med spraymaling eller kritt støv. For å bestemme dimensjonene på din kennel, besøk din lokale oppussing butikken eller bestille hunden kennel paneler online. Velg paneler med riktig størrelse for din hunderase basert på produsentens anbefalinger, og bruk dimensjonene på panelene for å bestemme størrelsen på din kennel.

•Measure ut 1/3 området kennelen, og grave den til en dybde på 6 tommer. Hvis en ende av kennelen shadier enn den andre, grave ut enden som er i skyggen.

•Fyll betong til delen gravd ut kennelen opp til bakkenivå, og at betongen til å angi. Dette er delen av kennelen der du vil plassere hunden huset samt din dog's næringen og vann boller. Betongen vil bli avkjøle i løpet av dagen hvis den er i skyggen, gir din hunden en behagelig sted å legge ned hvis det blir varmt ute.

•Sink en 8-fots metal innlegget i hvert hjørne av området kennel til en dybde på 2 fot. For å forsterke innlegg, fylle hullene med betong. Hvis du bruker en eksisterende gjerdet som veggen av din kennel på én eller to sider, kan du installere hjørnet stolpe som nær eksisterende gjerdet som mulig. Hvis du vil bruke mer enn én panel for en enkelt side av kennelen, synke en ekstra innlegg hvor slutten av panelet vil bli.

•Still hunden kennel panelene oppreist mellom metall innlegg langsiden og bak kennelen og legge dem ved hjelp av rustfritt stål bånd. Knytte en uavgjort på toppen, midten og nederst på hver gjerdet innlegg og legge mer mellom for ekstra sikkerhet. Klippe bort overflødig fra hver metal slips med tinn snips.

•Installer kjeden link porten foran kennelen ved å følge instruksjonene fra produsenten. Når du har installert porten, åpne og lukke den flere ganger å teste det og at bunnen sitter lavt nok til bakken at hunden ikke kunne skli under porten når det er lukket.

•Plasser et tre eller plast hundehus på konkrete slutten av kennelen. Dette gir din hunden Le i tilfelle regn eller snø og et sted til deres hunden å retrett hvis den ønsker å. Angi hunden med rikelig med ferskvann og tørr mat daglig, spesielt på dager det vil tilbringe mye tid i kennel.

Tips og advarsler

  • Rengjør hundens vann og næringen boller regelmessig for å fjerne rusk eller feil som invaderer retter. Fjerne hundens krakk regelmessig, så det har et rent område som å spille.
  • Gi noen leker inne kennelen til deres hunden å spille med.
  • En utendørs kennel er ikke en erstatning for å tilbringe tid med din hunden. For å holde seg frisk, forlange hundene daglig mosjon og samhandling. Hvis du lar din hunden inne kennelen hele dagen, er det sannsynlig å bli deprimert og det kan falle syk.