Hvordan bygge en hengslet arbeid-tabellen for en garasje

July 22

Hvordan bygge en hengslet arbeid-tabellen for en garasje

Det er tider når du trenger en midlertidig arbeidsplass i garasjen, og da har en skrivepult forstyrrer bruk av garasjen. Vurdere å bygge en hengslet arbeidsbenk som kan raskt og enkelt lagres når du trenger den. En sammenleggbare design møter behovet for et arbeidsområde uten å forstyrre aktivitetene garasje og gjør en interessant helg prosjektet også.

Instruksjoner

Hvordan bygge tabellen

•Plasser to 48-tommers bord på en flat arbeidsområdet. Stå styrene opp på smale side. Sette inn en 34-1/2-inch styret flush mellom hver ende, også på den smale kanten. Kjøre to 2-1/4-tommers skruene gjennom hver ende av de lange bitene og inn i endene av 34-1/2-inch styrene.

•Determine som ender blir lengst veggen. Måle 2-1/2-tommene i rammen og legge siste 34-1/2-inch styret flatt i rammen på det stedet. Fest den med to lange skruene gjennom rammen på hver side. Dette forumet er hvor bena vil bli montert.

•Midtstill 24-3/4 tommers styret mot innsiden av rammen på den ytre enden av tabellen. Fest dette forumet direkte til 34-1/2-inch Endestykke bruker fire 2-1/4-tommers skruene fordelt langs det lengde.

•Vri rammen over toppen vender opp.. Line opp stykke kryssfiner flush med en utenfor hjørne. Sett 1-tommers skruene klokken rundt kryssfiner, linjeavstand hver sjette inches. Firkantet rammen ved å stille opp kanten av kryssfiner med rammen før i hver skrue.

Hvordan lage tabellen sammenleggbare

•Vri tabellen over slik at kryssfiner vender. Veggmontert slutt, måle i 10 inches fra hver side og gjør et lite merke på den smale kanten på slutten-stykke. Plasser ytterkanten av en hengsel mot merket på hver side og feste hengslene.

Stå et sted to 41-1/2-inch boards inne hullene på utenfor slutten av tabellen. Skyv bena tett mot etappe mount. Knytte to gjenværende hengslene til bena og montering styret. Teste beina for å sikre at de kaste inne i tabellen.

•Finn stud i garasje veggen. Måler 40 inches fra gulvet langs stud, og gjøre en liten prikk. Hold det siste bordet mot veggen med den øverste kanten på mark. Nivå det og merke veggen på den nederste kanten av brettet.

•Sett det siste bordet mot utsiden av tabellen på veggen side. Brett vegg-side hengslene åpne, mot dette forumet, og knytte dem med gjenværende hengsel skruene.

•Vri tabellen oppreist og kaste ut beina. Har en assistent hjelpe å plassere siden veggen slik at montere styret kaster rett under slutten av tabellrammen. Line opp styret på merke på veggen. Sett inn to skruer på hver ende av styret.

Tips og advarsler

  • Gjør bein mer stabil og hindre utilsiktet kollaps, installere krok og øye bolt utklipp, for eksempel de som brukes for enkel dørlåser, og klikk dem på plass når tabellen brukes.
  • Hvis bena ikke riktig fold, fjerne hengsel skruene og skråkant øverst i styret imot hengsel hullene.