Hvordan bygge en hage støttemur

March 9

Du kan gjøre et flatt område i en skrånende hage ved grave bort en del av skrå området og holde tilbake gjenværende jorden med en beholder veggen. Mange hage landskap bruke tømmervegger støttemurer oppretter flate områder for terrasser, parkeringsplasser eller terrasser. Tømmer støttemurer består av innlegg, gravd ut i bakken, og tre slats festet til disse innleggene, som holder jorda tilbake. Tømmer støttemurer gir en myk, økologisk effekt til landskapet.

Instruksjoner

•Fjern uønsket jorden fra det skrånende området med en jorden mover. Med mindre du er en erfaren jorden mover operatør, ansette en operatør - feil bruk kan være farlig. Fjerne uønskede jorden, forlate en loddrett vegg av jorden, som beholder veggen, og flate i bunnen av denne mur.

• Kjør en streng nær bakken, parallelt med jorden veggen, 10 inches av basen på muren for å tillate du å arbeide på veggen. Bruk knagger merke hver ende av veggen, og strekke strengen tett mellom pinnene. Merk bakken med 3-fots mellomrom under strengen. Dette er hvor du vil plassere innlegg å støtte støttemur tømmeret.

•Bruk en mekanisk etter hull borer å lage hull i bakken på hver av innlegget ditt markerer. Hullene må være så dypt under bakken som høyden av veggen, pluss en ekstra 4 inches for base grus å sitte under innlegg. Bruk et hull borer vedlegg som øvelser 18-tommers diameter hull i bakken.

•Fyll grus i hver post hull, og fyll til et nivå på 4 inches. Dette gir et solid grunnlag for innlegg å hvile på og vil binde med betong brukes til å holde innlegg på plass.

•Plasser tømmer post i hullene, sitter på base grus. Blande betong og hell i hullene rundt tømmer innlegg, fylle hullet til toppen. Når betongen setter rundt foten av et innlegg, løser det innlegget slik at den ikke kan flyttes mot jordens beholder. Hvert innlegg må være tilbøyelig mot jorden veggen 10-til-1 regelen. For eksempel hvis veggen er 36 inches høy, må toppen av innlegget være tilbøyelig mot jorden ansiktet med 3,6 inches. Bruke streng for å kjøre fra hver ende polakkene justere mellomliggende polakkene. Gi konkrete to dager å sette.

•Nail 2 x 8-tommers planker som er 6 fot lang til innlegg på siden nærmeste jorden veggen. Tomrommet mellom plankene og jorden med vulkansk grus, som drenerer lett, til en høyde 1 fot under toppen av støttemurer. Bruke topsoil for å fylle til toppen av veggen.

Tips og advarsler

  • Bruk behandlet tømmer som er vannavstøtende.
  • Bruk galvanisert negler som ikke vil rust.