Hvordan bygge en hage-bro

September 16

En bro kan slå en allerede vakre hage i en urban oase. Det hjelper for å markere en vann-funksjonen som en tjernet eller bekken. I en stor hage serverer en funksjon samtidig være en dekorasjon. Hage besøkende kan ta i severdigheter og lyder rundt dem, med gleden av å gå over en sjarmerende vann funksjonen. Her er hvordan du kan lage din egen hage broen.

Instruksjoner

•Determine bredden på broen og kjøpe dekk styrene i denne bredden beholdes. Måle lengden av styrene gjøre toppen av rekkverket. Måle antall loddrette innlegg kreves for rekkverk og deres høyde.

•Velg der vil du synke betongblokker, to på hver side, som vil danne endene av broen. Grave gropene for blokkene. Fast sted betongblokker å danne foten av en ende av broen. Plasser nivået over betong blokker, og bruker stumpen av en meisel eller murskje, trykk blokkene til sine topper er nivå. Plasser de andre to betongblokker på den andre siden av brua parallelt med de første to blokkene. Kontroller at disse blokkene er også nivået på overflaten.

•Sett to 12-fots innlegg over kløft, grøft eller vann kroppen betongblokker på hver side. Bore hull inn i betong blokker med mur bit. Bore hull i endene av begge innleggene. Fikse dem sammen med opphold skruer eller klemmer. Test for styrke.

•Bruk målebånd og carpenter's kritt, markere hvor du vil plassere dekk styrene. De plasseres ½-tommers fra hverandre. Fastsette dekk styrene til side innlegg med rust-resistente dekk skruene. De bør dekke hele lengden av broen.

•Again bruker målebånd og carpenter's kritt, merke stedene i siden innlegg der vertikale innlegg av sideskinnen skal festes. Fest vertikale innlegg av sideskinnen til side innlegg med passende mellomrom. Plass ett vannrett innlegg å kjøre lengden på sideskinnen øverst på det loddrette innlegget. Skru alle tømmer sammen med rust-resistente dekk skruer.

Tips og advarsler

  • Plassere dekk styrene ½-tomme fra hverandre vil sikre at alle skitt og blader vil falle gjennom og brua vil ikke forlange hyppig rensning. En attraktiv sidebjelke kan fremstilt benytter dekk styrene etter en tre ramme på hver side av broen.
  • Kontroller at toppen av hver betongkloss nivå med de andre. Broen kan være skjev og farlig hvis dette viktig skritt ikke utføres.