Hvordan bygge en glidende bokhylle

July 21

Hvis du er en stor bok-elsker og har dusinvis av boken liggende hjemme, hva bedre måte for å nyte dem enn å bygge din egen hylle? Men vi ikke snakker om bare en vanlig og kjedelig bokhylle. Siden det er nå moderne tider, er gjør en mobil hylle nå anbefalt. Bortsett fra det, kan du enkelt transportere din bokhylle hvis du pusse opp hjemmet ditt. Det er enkelt å bygge en glidende bokhylle.

Instruksjoner

•Fjern bøker fra bokhyllen du allerede har. Snu bokhylle slik at den nederste delen vender mot deg. Dette gjør du enkelt legge til hjulene.

•Sand nederst i bokhyllen. Tørk bort gjenværende sand støvet. Bore hull i den nederste delen av hylle slik at du kan feste hjulene. Hvis du vil bruke en trinse som har en vedlagt aksel, drill ett hull for hver etappe. Kontroller at disse hullene er lik i lengde på skaftet av hjulet. Hvis du vil bruke hjul som har en metallplate, bore i fire tilsvarende hull hver felg.

•Plasser litt trelim på hvert hull. For hjulene, ram akselen i tomrommet som det vil tillate. Hvis du bruker hjul, plassere skruene tett på alle fire hull.

Tips og advarsler

  • Før du begynner, Legg et stykke polstret klut, som et teppe, under bokhylle. Dette vil beskytte gulvet når du legger til i hjulene. Også når du arbeider med butikk verktøy, bruke vernehansker og vernebriller. Sist, kontroller at ingen barn er overalt nær deg mens du arbeider med dette prosjektet.