Hvordan bygge en Germinating frø boks

August 7

Hvordan bygge en Germinating frø boks

Varme våren og sommertemperaturer er perfekt for spirende frø. På den annen side, er de fleste stater begrenset i høst og vinter når det gjelder voksende planter. Du kan imidlertid spire planter innendørs året i en germinating frø. Ideen er å gi frø konstant varme temperaturen tilgjengelig i et hjem. Frøene kan deretter være transplantert utendørs eller i containere i hjemmet for varigheten av den deres vekst sykluser.

Instruksjoner

•Still plastposen i grunne pappeske å avgjøre hvordan du skal kutte posen slik at den passer inn i bunnen og opp på siden av boksen.

•Skjære posen til høyre størrelse og tape den til pappeske. Dette vil gi en vanntett base for å sette din ætt kartonger i posisjon.

•Skjære egg kartong kopper slik at de er separert. Hver kopp vil spire ett anlegg og kan være transplantert direkte i container eller bakken når du er klar. Fyll hver kopp med potting jord.

•Plant dine frø og holde jorda fuktig med en kalkun baster fylt med vann i spiring perioden. Unngå overfylling koppene og tørke opp noen ekstra vann med et papirhåndkle.

•Still germinating frø boksen i en varm, solrik beliggenhet og se din frø rote opp gjennom jorden.