Hvordan bygge en gammeldags C Gate

October 25

Hvordan bygge en gammeldags C Gate

Bønder og hesteeiere avtale ofte med gates blir stående åpen, slik at deres husdyr å flykte. Den engelske gjerdetrappen ble utformet med dette i tankene, og en C-gate er en type stile. Det lar folk igjennom en gjerde uten å måtte hanskes med kjettinger eller låser. Porten er utformet på en slik måte at det er lett for folk å passere men husdyr ikke.

Instruksjoner

Kjøp C-delen. Dette er en halvsirkelformet flere rail gjerde panelet laget av sveiset metallrør. Det er half-runde figuren av inndelingen som gir gate navn. Store dyr som hester og storfe bøye ikke sine organer til å passe rundt sirkler med slike små omkretsen. Måle plass akkurat stor nok for et menneske å gå gjennom komfortabelt i gjerdet og spray merking maling på bakken for å merke hver ende av plass.

•Dig 18-tommers dyp hull med posthole digger på hver merket linje med gjerdet. Angir innlegg i hullene og bruker en loddlinjen for å sørge for at de ikke er skjeve. Hvis nødvendig kuttet en ende av en 2-ganger-4 til et punkt, kjøre det slutten i bakken og den andre enden med spiker til innlegget gjør en spenne å holde innlegget lodd. Bland betongen med vann i trillebår med spade. Fylle hullene med betong og la det tørke i 48 timer.

•Skjære gjerdet mellom stolpehull og knytte den til de nye innleggene i tråd med resten av gjerdet. Hvis gjerdet er laget av tett strukket wire, bruke vanlig metode for oppkvikkende gjerde hjørner for å gjøre visse nye innlegg ikke vil trekkes over. Dette kan bety grave ekstra hull og installere ekstra innlegg. Du har nå et gap i gjerdet stort nok for et menneske å passere.

•La C panel gjennom gapet så midten av ryggen hviler mot en av de nye gjerdestolper. Juster panelet så ender er like langt på hver side av gjerdet. Bore et hull gjennom gjerdestolpen og bolt C panel midten gjerdestolpen med 6-tommers vogn bolter på tre steder; topp, sentrum og nær bunnen. Stram nøtter med en skiftenøkkel. Metallpanelet bør komme predrilled. Hvis ikke, kan du bruke en borekronen for metall for å bore hullene. Hvis boltene er for kort, innlegg hakk gjerdet litt kaldt meisel og hammer.

•Dig stolpehull ved hver ende av C-panelet. Installere innlegg som gjerdet innlegg flush med slutten av panelet og betong dem i. Når betongen har tørket, bore og bolt hver ende av panelet til et innlegg på tre steder, topp, sentrum og nær bunnen på samme måte du boret og boltet midten av C-panelet.

Tips og advarsler

  • Merke og grave alle hullene og installere alle poster samtidig så du trenger bare å blande betong en gang. Målene må være nøyaktig hvis du gjør det på denne måten.