Hvordan bygge en frittstående vegetabilsk Planter

February 12

Grønnsaker kan vokse i en rekke miljøer og begrense ikke deres tilstedeværelse til i bakken tomter. Dyrke dine grønnsaker alternativ steder som Potter, containere og hengende hager for mer fleksibel plassering. Bygg din egen plantasjeeiere for en unik, personlig utseende.

Instruksjoner

Finne et sted for din planter der planter vil få sol hele dagen og god luft bevegelse. Bygge planter på denne plasseringen.

•Lay ut fem stykker av gitter for din planter. Bruk 4 - 5 fots lange stykker for sidene, med høyder på 12 til 24 tommer. Bruke en 4 - 5 fots kvadrat for bunnen av planter, avhengig av lengden på sidene.

•Measure og kutt stykker av ledning maske for hver del av gitteret. Stift netting onto gitteret bitene som en foring inneholder jord. Bruk stifter hver 3-4 inches for stabilitet.

Stå et sted opp to deler av gitter, mesh side, med sine ender i 90-graders vinkler. Bruk 4-tommen-lang stykker av wire for å sikre endene sammen. Gjenta denne prosessen med de andre to sidene å bygge rammen av dine planter.

•Sett bunnen på planter, mesh side. Angi understykket på sidene, og bruker wire for å feste det på hver tomme.

•Vri planter, og fyll den innen 4 til 6 tommene av toppen med en lik blanding av organiske kompost og hage leirjord, å gi en rik, fuktig og smuldrete grunnlag. Legge til 10-10-10 eller 12-12-12 gjødsel for beste starter ernæring.

Tips og advarsler

  • Vokse kompakt grønnsaker som salat, reddiker, gulrøtter, brokkoli og grønne løk i beholderen hager.