Hvordan bygge en frittliggende utendørs dekk

March 6

Hvordan bygge en frittliggende utendørs dekk

En utendørs terrasse som er løsrevet fra hjemmet kan legge til funksjonalitet i et utendørs område som kan ellers være underutilized. Utendørs dekk kan brukes for underholdende venner, matlaging ute, eller bare slappe av. Disse dekk er enkelt og kan gjøres ved å følge noen enkle trinn.

Instruksjoner

•Velg området for bygging av dekk. Merke den ved å kjøre streng mellom innsats som er drevet langs perimeteren.

•Mark steder for konkrete bryggene som vil tjene som grunnlag for dekk. Disse pirene plasseres i hjørnene av dekk og linjeavstand 10 fot fra hverandre i hver retning.

•Dig hull for bryggene som er minst 18 inches dyp eller under frost linjen for klimaet, den dypeste. Hullene skal være ca 12 inches i diameter å tillate 12-tommers sylindriske betong skjemaer.

•Plasser sylindriske betong skjemaer i hullene, flush med bakkenivå. Fylle ut skjemaene til toppen med ready-mix betong. Arbeid en spade ut av betong flere ganger å fjerne all luft og tillate betongen til å fylle ut skjemaene helt.

•Still bjelke forankrer i våt betong på midtpunktet av hver brygge. Kontroller at ankere er alle på samme høyde ved å knytte streng mellom hver av dem og bruker en linjenivå hang på strengen. At betongen til å kurere helt.

•Measure og kutt 2-av-8 slutten bjelkene og rim bjelkene i henhold til planlagte dimensjonene på dekk. Angi rim bjelkene i bjelke ankere og sy dem sikkert, ved hjelp av en elektrisk drill og galvanisert treskruer. Fest enden bjelkene i endene av hver rim bjelke med tre skruer.

•Hang bjelke hengere på begge de innvendige sidene av felgen bjelkene med tre skruer, starter på ene enden bjelke og plassere dem hver 24 inches på center. Mål og kutt interiør bjelkene fra 2-av-6 trelast ifølge dimensjonene mellom rim bjelkene på dekk. Henge disse interiør bjelkene i bjelke hengere og fest dem med tre skruer.

•Kontroller toppen dekk ved å måle og kutte 2-ganger-4 trelast størrelse og skru den til indre bjelkene nedenfor. Plass 2-av-4s på riktig avstand ved å sette inn en 16-penny spiker mellom styrene. Fest 2-av-4s til bjelkene nedenfor med tre skruer.

•Legg 1-av-8 mot styret for å dekke slutten og rim bjelkene og gi dekket en renere, mer ferdig utseende. Skru dette direkte til bjelkene med tre skruer. Maling eller flekker på dekk for å fullføre den.

Tips og advarsler

  • Hvis din terrassebord styrene er våt når du installerer dem, rumpe og sy hver lykkes styret mot den forrige i stedet for å bruke teknikken spiker avstand i trinn 6. Krymping naturlig oppstår og du vil ha 1/8-1/4-tommers hull mellom styrene så som vann kan renne riktig.