Hvordan bygge en frittgående kylling Coop

January 2

Hvordan bygge en frittgående kylling Coop

Heve kyllinger ikke bare gir en kilde av egg og sparer du penger, men også lar deg naturlig befrukte hagen din med kylling ekskrementer. Frittgående kylling bur kan også dra din eiendom ved å bryte opp noen blader som faller, opprette et rike lag mulch. Bygg din egen frittgående kylling traktor slik at du kan flytte kyllinger rundt eiendommen din for enkelt og effektivt.

Instruksjoner

Design grunnleggende

•Design kylling coop. Du trenger høyere gjerde rundt coop din hvis du har coyotes eller store rovfugler i nærheten. Hvis rovdyr ikke er en trussel du ikke kanskje engang trenger fekting, gjør jobben heve kyllinger mye lettere. Designe et flatt tak, kan lavtliggende coop hjelpe øke luftmotstanden. 10-x 12-fots pennen vil gi gode resultater med lave oppstartskostnader.

•Construct rammen av pennen. Plass rammen på tamponger slik at en dolly plasseres på hvert hjørne. Hvis du er en erfaren sveiser, kan sveise noen parentes på tamponger og bare nail rammen til dolly. Alternativt kan du bruke andre tilkoblinger som zip båndene som passerer gjennom boret hull i rammen og vikle rundt dolly.

•Lay en etasje på hønsehuset. Bakkeklaring i tamponger gi sikrer at gulvet ikke dra på bakken, slik at kyllingene vil ha en plattform som er litt opp fra bakken. Når du flytter din coop, vil du ikke forstyrr kyllinger eller deres reir og egg.

•Lay kylling wire på fronten av hønsehuset, sikre med en stifting gun. Du kan velge en kryssfiner eller metall tak. Uansett, kan du male taket ditt å gi ekstra kjøling og skygge for kyllinger.

•Plasser tarps på hver side slik at kyllingene kan fritt gå av coop sitt. Også bruke kryssfiner for å konstruere en bakside hønsehuset. Hvis du bor i et varmere klima, bør du også vurdere å sette inn åpninger på baksiden av coop din.

Alternative planer for rovdyr

•Build en større coop har du rovdyr som er sannsynlig å snappe kyllinger i løpet av natten. En større coop kan fortsatt støttes av tamponger og benytte samme design med en ytterligere sju til ti bredden av verftet plass utenfor coop.

Sørg for at du gjerde over toppen for å holde rovdyr. Inspisere pennen daglig for hull eller potensielle pauser i coop's sikkerhet.

•Design verftet rommet med kylling wire og piggtråd hvis det er mange coyotes eller andre rovdyr i området. På denne måten kyllinger har en coop samt en liten penn for å lete etter mat i bakken eller feed på gress. Du må flytte pennen en eller to ganger daglig avhengig av hvor mange kyllinger du har.