Hvordan bygge en fontene på dekk

August 11

Hvordan bygge en fontene på dekk

Du trenger ikke å grave en stor dam for å oppleve den beroligende lyder og skjønnhet av vannfontenen inne din gårdsplass. For å bringe dette landskapet aksent nærmere til hjem, betenke bygge en fontene på dekk. Men lite kan denne typen fontenen bringe mye glede og fredelige skjønnhet til hagen dekk.

Instruksjoner

•Determine det beste stedet på dekk din plassere fontenen. Dette er et viktig første skritt fordi når fontenen er fylt og arbeider, du kan ikke flytte den lett. Plasser fontenen direkte sollys på et sted hvor folk kan nyte det, men det er ikke i veien. Kontroller at det er nær en stikkontakt.

•Plasser en stor container på dekk som vann reservoaret. Denne beholderen kan være vanntett, men det trenger ikke å være; Hvis ikke trenger du en dam rutefly. Noen gode alternativer omfatter gummi kar, store potter og plantasjeeiere, gamle fat kuttet i to, og med tre bokser og kasser med solid sider.

•Hvis beholderen ikke er vanntett, bruk tjern rutefly. Først flat tjern rutefly nederst på beholderen. Trykk det deretter mot alle sider, folding det nøye hjørnene og rundt kurver til å gjøre det så flat som mulig. Bruk stifting gun og riktig stifter knytte duken like under kanten av beholderen. Hvis du ikke stifte materialet, bruke vann-grade fugemasse lim brukes rikelig mellom duken og beholder for å holde det på plass. Klippe noe overflødig fôr av pent.

•Plasser to steiner eller flate steiner på bunnen av vannbeholderen. Dette holder fontenen pumpen av bunnen av beholderen å redusere sjansen for at rusk får i mekanismen. Velg høyden og bredden basert på størrelsen på beholderen og lengden på pumpen røret, som trenger å nå toppen av vannet.

•Lavere nedsenkbare fontenen pumpen på murstein eller flate steiner. Plasser den forsiktig så det ikke vil velter. Feste solid fontenen tuben til pumpen og kontroller at den peker rett opp. Det bør være rett hvis du plasserer pumpen flatt på bunnen, men du kan bruke et nivå for å sørge. Kjør den elektriske ledningen opp og ut av vannbeholderen og mot uttaket du vil bruke.

•Sett vann pumpe fontene-hode til toppen av stive røret som kommer ut av pumpen. Fontenen hoder for dammen pumper kommer i mange varianter. Husk å bruke en som gjør en fontene av en passende størrelse for din beholder.

•Fyll beholderen hele vann hage med vann fra din hageslange. Fyll det å bare under kanten øverst, eller like under kanten av dammen duken for ikke-vanntett reservoarer. Vent noen minutter for å gi vann tid å strømme inn i alle deler av nedsenkbare dammen pumpen apparatet. Deretter koble pumpen og slå den på. Justere fontenen du behage, len deg tilbake, og nyte fontenen på dekk.

Tips og advarsler

  • Ordne blomsterpotter rundt fontenen for et naturlig utseende.
  • Vær forsiktig med små barn. De kan drukne i små fontener.