Hvordan bygge en flytende terrasse

August 5

Kanskje har du et skjult sted i hagen din som er det perfekte stedet for en utendørs ferie med en liten benk eller patio. Eller kanskje din nåværende uteplass er i en dårlig plassering der det mottar for mye sol eller har ikke nok privatliv. Du kan bygge en flytende uteplass for å svare på disse behovene raskt og enkelt. Flytende terrasser er ikke knyttet til en bygning som tradisjonelle terrasser, og de krever vanligvis ingen betong helle eller footings. Avhengig av størrelsen, kan de være bygget på en ettermiddag.

Instruksjoner

•Fjern alle rusk og planter fra området der patio skal. Fjern eventuelle steiner, fordi de vil sprekke pavers som de bosette seg.

•Break det øverste laget av jord opp med spade, fjerne eventuelle andre steiner du avdekke. Se etter store røtter kan regrow, og fjern dem også. Bruk rake nivå bakken. Trampe den ned og tamp den godt med spade, kontrollere nivået som er nødvendig for å holde området flat.

•Plasser din første paver i plasser og skyv det i jorden. Arbeider i rader, plasser og trykk hver utleggermaskin, forlate en 1/4 tommers mellomrom mellom hver. Fortsett til alle pavers er plassert.

•Fyll sand på terrassen og bruke kosten for å feie det inn mellomrom mellom pavers. Sanden må selv med toppen av pavers, så fortsette helle sanden og feiende til alle områder er full. Fjerne alle overflødig sand.

Tips og advarsler

  • Sjekke patio etter regn og vind stormer sesong etter at du har bygget den og legge mer sand etter behov.