Hvordan bygge en flytende Nesting boks

June 14

Hvordan bygge en flytende Nesting boks

Du kan bygge en flytende hekkende for å tiltrekke vannfugler til dammen. Det gir fuglene et trygt sted å øke deres ung og gir deg muligheten til å se unge vokse fra skilpadder til voksne. Bygge en er en lærerik og underholdende måte for å opprettholde vår dyreliv.

Instruksjoner

•Arrange fire 1-by-4-by-15-inch styrene på kantene til en boks. Skru dem sammen nederst med to 1 1/2-tommers tre skruer på hver ende. Senter boksen på et stykke kryssfiner, snu den og skru boksen til kryssfinér bruker fire 1-tommers skruene per bord. Dette vil være hekke boksen, som vil være mindre enn den flytende plattformen.

•Vri kryssfiner opp ned slik at boksen hekkende er på bunnen. Plasser en 22 1/2-inch to av fire på kanten på toppen av kryssfiner, flush til to kantene. Det vil være en avstand på 1 1/2 inches på en kant av kryssfiner. Legge en annen 22 1/2-inch to av fire på kryssfiner flush til kanten. Denne to av fire fyller gapet. De neste to av fire vil baken mot slutten av det, og den siste som vil fullføre plassen. Skru dem alle sammen med to 2-tommers tre skruer på hver ende av hver to av fire.

•Skru to av fire rammen til kryssfiner brikken med fire 1-tommers tre skruer på hver to av fire. Legg et stykke av 2-by-2-by-1/2-inch i hvert hjørne inne i boksen og et i midten. Dette vil fungere som avstandsstykker å holde kryssfiner fra råtnende. Knytte hver av dem med en 3/4-tommers tre skruen. Stakken tre stykker av polystyren skum på boksene. Skru det gjenværende stykket kryssfiner til den andre siden av to av fire rammen bruker fire 1-tommers tre skruene per side.

•Drill et hull på den nederste kanten av boksen å skru øyet bolt i. Skru øye bolt i, og knytte anker tauet til den. Knytte den andre enden av tauet til en cinder blokk. Pass på at tauet er langt nok å tillate slagg blokken hviler på bunnen av dammen, men ikke lenge nok til å tillate reiret å drive.