Hvordan bygge en fjellvegg på en bratt skråning

April 18

Landskapsarbeid er en nødvendig del av homeownership, spesielt når et hus er på mindre enn ønskelig tomten. Bratte bakker, steinete bakken, høy flom linjer - alle disse bidrar til å gjøre landskapsarbeid mer kjedelig enn den burde være. Bøte på disse problemene ved å bygge støttemurer, terrasser og andre permanente strukturer som vil lyse og forbedre hjemmet omgivelser. Boliger som har bratte hellinger og løypene rundt dem er ikke bare utsatt for flom, men de er også begrenset i hva kan gjøres for å forbedre sine juridisk. Disse situasjonene er perfekt for støttemurer. En støttemur holder skitt fra den bratte bakken bak det som en demning og for landet foran den flatet og dyrket.

Instruksjoner

•Lag en disposisjon av der veggen skal, ved hjelp av en måler tape. Grave et grovt utkast i skråningen med en spade. Fjerne så mye smuss som er nødvendig for å få et 24-tommers innrykk som veggen kan bygges innenfor. Grave 2 fot under bakkenivå.

•Plasser stål stenger omtrent i midten av innrykk du bare gravd ut av bakken, starter i den ene enden. Plassen dem 2 fot fra hverandre.

•Knock stenger 1 fot i bakken, bruker i slegge. Dette vil være en støtte beholder veggen fra skiftende på grunn av vekt fra bakken som vil være stablet bak.

•Mix mørtelen ved å plassere 11 spader sand og en pose med type II mur mørtel i sement kjelen. Tilsett vann ved å fylle en 5-gallon bøtte og legger den til mix sand og sement. Bruker spade, grundig blande vann inn i mørtel blandingen. Når du er klar, er en jevn grå og har konsistensen av en tykk pudding mix.

•Legg mørtelen hele nederst på innrykk. Dette sikrer stål stenger sted og tillater første steinene skal legges til veggens foundation. Sement bør komme opp til bakkenivå. Dette vil skape en sterk base som vil holde veggen velter fra presset som vil bygge opp bak som bakken bak det fyller ut alle mellomrom og gaps over tid.

•Mix en annen gruppe med mørtel. Bruker murskje, Legg mørtel til baksiden av noen feltet steiner og legge dem inn innrykk, mørtel side ned. Passe tett sammen som et puslespill. De trenger ikke å passe perfekt, men de skal være så nær som mulig.

•Lay steiner over hele basen av innrykket, passende stenger mellom steinene slik at de er skjult fra Vis.

•Stack resten av feltet steinen på base som nettopp ble laget. Plasser mørtel på bunnen av hver stein før det legges på plass. Stable stein til ønsket høyde. Vente 24 timer.

•Fyll i hull bak steinmur med skitt som ble gravd opp før basen ble lagt. Dette vil forhindre vann samling.

Tips og advarsler

  • Støttemurer gå bra med skifer og/eller utleggermaskin terrasser. Legger til en uteplass, kan det generelle utseendet på området være drastisk forbedret.