Hvordan bygge en feltet gjerdet Gate

March 15

Når du investere din tid og penger i konstruere en feltet gjerdet for dyrene, må du vurdere inngangen til området gjerdet. Bygge en feltet gjerdet gate gir en enkel, rimelig gate alternativ som også ser tiltalende fordi det samsvarer med resten av gjerdet. Like viktig gir en feltet gjerdet gate mye mer sikkerhet for dyrene fordi den ikke har de store åpningene at mange mindre dyr kan skli gjennom i en tube gate.

Instruksjoner

•Measure åpning å bestemme materialer. Avhengig av hvilken tilgang du trenger, porten din kan være en liten 4-fots gate for folk trafikk, eller det kan være en 10-fots gate pickup eller traktor tilgang. Uansett, du trenger å måle bredden og høyden på din gate åpning, samt diagonale målinger. Gjerdet rammen vil bli bygget av 3 vannrett styrene (rails) knyttet til to loddrette styrene (søyler) i hver ende. Diagonale styrene (støtter) går fra hvert hjørne til motsatt øvre hjørne, danner en "X" form for støtte, og hele strukturen er dekket med feltet gjerdet.

•Determine styret størrelsen du trenger for gjerdet. Baser størrelsen på styret på satsen av dyr som gjerdet inneholder. For eksempel krever en hingst en mye tykkere, sterkere gjerde enn en pygmy geita. Med mindre du er inneholder en veldig stor, sterk dyr, gir 2 x 6 tommers trelast solid gate materiale for husdyr artene.

•Construct treramme. Legge din søyler og to av skinnene flatt på bakken å danne en rektangulær ramme. Legge til søyler over endene av skinnene å gi ekstra støtte for spikeren lokasjonene. Måle diagonaler slik at rammen er firkantet. Hvis diagonale målingene ikke stemmer overens, justere og måle igjen før de har de samme målene. Nail ramme delene sammen, og fest midten skinnen til midten av gjerdet vannrett på samme måte.

•Bolt diagonalt bukseseler én om gangen i gate-strukturen. Bore hull i rammen og diagonal bukseseler, og fest dem sammen med bolter for ekstra styrke. Bruke liten 2-tommers blokker av tre under endene av top spenne for å gjøre det flush med rammen.

•Staple vevet feltet gjerdet til tre gate. Klargjør feltet gjerdet ved å rulle ut og skjære den omtrentlige størrelsen på porten. Fjern det første settet med vertikale opphold på den ene enden av feltet gjerdet og vikle vannrett forblir rundt en slutten av tre gate, skjøting opphold tilbake på seg selv. Dra feltet gjerdet stram mot porten, påføring det på samme måte på den andre enden av gate. Bruk galvanisert staples for å koble feltet gjerdet langs topp, bunn og center skinnene på porten.

•Installer hengsler. Fest tre hengsler langs den ene siden av din gate, en på hver vannrette jernbane. Påføre gate til gate innlegget. Ikke glem å oppgi en kjede eller låsen for å sikre din gate.

Tips og advarsler

  • Har en annen person hjelpe deg når du strekker feltet gjerdet for å sikre at det strekkes tett.