Hvordan bygge en Feed tabell for tabellen så

March 27

Hvordan bygge en Feed tabell for tabellen så

Tabell sager er en svært allsidig verktøy som snart bli sentrum av de fleste Trebearbeiding butikker. Uten en store, kommersielle så montert i kutt en full-size tabell kan det være vanskelig å håndtere på full paneler av kryssfiner og andre tunge ark varer. En feed tabell som støtter vekten på baksiden enden av tabellen kan hjelpe med store paneler, samt lengre biter av trelast. Middels tetthet fibercore eller MDF, er godt egnet for bygging av tabellen. Den har en glatt overflate etter glidende deler over og vekt vil legge til stabilitet i tabellen.

Instruksjoner

•Skjære fire strimler av 3/4-tommers MDF 4 inches wide med 8 fot lang. Lim og nagle to av strimler sammen langs en langside, spikrer gjennom ansiktet av overlappende stykket i utkanten av den andre. Gjenta med gjenværende strimler. Kuttet to Ben høyden på så tabellen fra bakken til toppen, minus 3/4-tommers, fra hver L-formet stykke bruker et spisst så på firkantet endepunkt.

•Kontroller toppen av tabellen ved å kutte en stykke MDF 24 inches av 48 inches. Skjær fire MDF stykker 22 av 4 inches og fire stykker 44 1/2 av 4 inches. Lim og nagle brikkene 4-tommers i to rektangel rammer som er 22 x 46 tommer. Stå brikkene på kanten og sette to lange biter mellom to kort endene, spikrer gjennom kort endene inn i endene av de lange bitene.

• Kjør en perle av lim langs toppen rektangel en ramme og plasser toppen sentrert på den. Nail gjennom toppen i kanten på rektangelet rammen bruker en pin spikerpistol og 1 1/2-inch nails hver 4 inches for å feste den. Snu denne toppen slik at rammen på toppen.

Stå et sted en av bena du klippe i hvert hjørne av rektanglet rammen, med sin ende flush mot bunnen av bordplaten. Lim og spiker dem i disse hjørnene. Mål fra bunnen, overfor tabellen øverst, og merk hver etappe 8 inches fra bunnen. Passe gjenværende rektanglet rundt beina, med den øverste kanten på 8-tommers mark. Lim og spikre det på plass.

Stå et sted tabellen opp og bruke tre til seks lag med voks på toppen av tabellen gjøre stykker lett gli over den.