Hvordan bygge en ert grus gangvei

May 2

En attraktiv og funksjonell tillegg til landskapet, en gangvei er en viktig del av utvendig design som forbinder forskjellige deler av gården, hindre folk i å gå gjennom gjørme eller over gress. En ert grus gangvei består av små, runde steiner som er begrenset i en disposisjon. Dette gangvei alternativet er mindre tidkrevende og enkelt å konstruere i forhold til andre varianter. Ut av de forskjellige gråtonene ert grus tilgjengelig, Velg en som forbedrer panikk og oppretter et tilpasset fortau.

Instruksjoner

•Measure og merke lengden og bredden av gangveien over ønsket område i hagen eller hagen. Holde gangveien minst 36 inches bredt for å gi en passasje for to personer.

•Spread parallelle lengder hage slanger langs bakken i ønsket form av gangveien. Eventuelt merke disposisjon for gangvei med pulverisert kritt. Mål vidden slik det går rett og selv langs gangveien.

•Sett spissen av en firkant kanter spade eller edger vertikalt inn i torven langs hver slangen å merke omrisset. Angi slangene til side når du er ferdig.

•Dig ut 4 til 5 inches jord innenfor parallelle konturene. Start på et hjørne av det merkede området og jobb deg vei til den andre enden. Sjekk dybden på utgravning med nivå eller tape tiltak å sikre det er nivå og selv hele. Samle ugress, steiner eller anlegget rusk som gjenoppstår i en trillebår eller presenning og kast. Skjære gjennom planterøttene i utgraving med beskjæring og forkaste disse også.

•Installer plast eller stål kanter langs sidene av utgraving. Hammer toppene inn i likt mellomrom hullene langs bunnen av kanting til sine topper falle flush med omkringliggende overflaten. Toppene trenge jord nedenfor og forstå kanting trygt på plass.

•Tamp foten av utgraving for å autorisere jord. Spre en lengde av landskap stoff over base, skinnende side opp, slik at den dekker bredden på gangveien. Kutt overflødig stoff med saks.

•Spread ert grus over landskap stoff i utgravningen, holder toppen under omkringliggende overflaten. Glatt grus med en rake til toppen er nivå og selv langs gangveien.

Tips og advarsler

  • Rulle torv du fjerne når graving mellom vektorene og bruke den til oppdateringen deler av plenen.
  • Trenger du 1 kubikkyard grus å dekke 9 kvadrat fot i et område som måler 4 inches dyp.