Hvordan bygge en entré-veis benk med skuffer

May 31

Portrom benker med skuffer gir ideelle sitteplasser møbler for de som kommer og går hjemmefra. De skaper et praktisk sted å sette på og fjerne sko. Skuffer under benken er godt egnet til lagring hansker, luer og skjerf. Gjør en høy-høynet tilbake til benken og du har et sted å henge pels kroker. Dette klassiske møbler stykket får bare vakrere med alder som slitasje skaper en patina på brukte områder av tre overflater.

Instruksjoner

•Sett 1-by-16-by-22-inch styrene parallelt med hverandre på en arbeidsflate. Orientere styrene vertikalt langs og fordele dem 36 inches fra innsiden kanter. Dette er sidene av benken.

•Sett ett 1-by-16-by-36-inch bord mellom bunnen ender av sidene. Dette er bunnen av benken. Sette inn andre 1-by-16-by-36-inch styret mellom sidene og plasser den 18 inches opp fra bunnen brettet. Dette er sete styret. 1 x 36-tommers kantene av styrene skal flush mot arbeidsflaten.

•Stasjon pan skruer gjennom sidene i endene av bunnen og sete styrene med en skrue pistol.

•Lay 3/4-av-37 1/2-av-60-tommen plywood panelet over benken forsamlingen. 37 1/2-inch nederkant av panelet skal flush med bunnen av benken. 60-tommers sidene av panelet skal flush med ytterkantene av sidene. Dette er baksiden av benken. Hammer Fullfør negler gjennom ryggen i kantene av benken hver 4-6 inches.

Stå et sted samlingen oppreist med fronten på benken mot deg. Midtstill pels kroken 6 inches ned fra toppen av ryggen. Hold kroken på plass og stasjonen skruene som fulgte med det gjennom monteringshullene på baksiden med en skrue pistol.

•La 1-by-16-by-18-inch styret mellom bena og øverst og nederst styret. Sentrere det mellom bena. Dette er sentrum skillelinjen for benken. 1 x 16-tommers kantene skal ligge jevnt med bunnen sete og toppen av nederst styret, henholdsvis. Hammer ferdig negler gjennom sete styret i center styret hver 2 inches. Lene benken på ryggen slik at bunnen er utsatt. Hammer finish negler gjennom nederst styret til center styret hver 2 inches og stå benken sikkerhetskopiere.

•Apply et lag av tre finish til hele benk forsamlingen ved hjelp av en pensel. Tillate slutt å tørke i fire timer og et andre lag. Vente 24 timer etter det siste laget før håndtering benken.

•La kurver inn i åpningene på hver side av midten. Dette er skuffer for benken.

Tips og advarsler

  • Endre stilen for kurver sesongen. Du kan for eksempel velge ferie-tema kurver for hver ferie og kurver med en sesongmessige motiv mellom ferier.
  • Bruk vernebriller når trearbeid.