Hvordan bygge en enkel Workbench

December 29

Hvordan bygge en enkel Workbench

Tid brukt på en gjør det selv prosjekt kan være bortkastet i søk av verktøy eller bryting å deler passe uten en passende top å klemme dem. En enkel arbeidsbenk kan gjøre disse problemene en ting fra fortiden. En heavy ramme og topp er nøkkelen til en vellykket arbeidsbenk. Du kan bygge din egen fra vanlige materialer med et par enkle redskaper.

Instruksjoner

•Bruk sirkelsag, kuttet 2-ganger-4 trelast for rammen av workbench. Skjær fire ben 32 inches lang; fire hylle og topp og sidestykkene på 48 inches lang, og fire topp og hylle ender på 21 inches lang hver.

•Skjære to 24-av 48-tommers deler av det â¾-tomme plywood for toppen og en hylle. Bruk en firkant for å merke en 5-tommers linje 3 tommer fra hjørnene av hver langsiden. Merk en 3-tommers linje 5 tommer fra hvert hjørne av hvert kort slutten å møte merket fra den lange enden, danner rektanglet. Bruker en stikksag, Skjær langs linjene fjerne rektangelet fra hvert hjørne.

•Build to rektangler fra 48 tommer og 21 tommers 2-av-4s. Stå en 48-tommers 2-ganger-4 på kanten. Bruker to 3-tommen gips skruene joint, feste en 21-tommers brikke i hver ende, flush med endene av den 48-tommers 2-ganger-4. Knytte en andre 48-tommers 2-av-4s til motsatt side av de to 21-tommers 2-av-4s. Gjenta prosessen for å bygge et andre rektangel.

•Sett kryssfiner med kuttet hjørnene øverst i en ramme. Bruk 1 5/8-tommers gips skruer hver 6 til 8 inches gjennom kryssfinér til kantene av 2-av-4s. Dette er hyllen. Fest det gjenværende stykket kryssfiner til den andre 2-ganger-4-rammen. Dette er topp.

•Still benk toppen, kryssfiner ned, på en solid, nivå arbeid overflaten. Stå en av 32 tommers beina i hvert hjørne øverst. Sette beina med 32-tommers lengden utvidet vertikalt og bredt ansikt med hver 2-ganger-4 mot den korte siden av benk toppen. Klemme bena på plass med C-klemmer. Fest med tre 3-tommers gips skruer. Kjøre to skruer inn i bredt ansiktet av hvert ben og en inn i trange ansiktet.

•Measure opp fra bunnen av kanten av benk toppen og merke etappe på 18 inches. Angi benk sokkelen, med kryssfiner ned over beina med etappe gjennom en av hjørnet hakkene. Tapp benken ned til kryssfinér når merkene. Klemme benken på plass og fest hver hylle med tre 3-tommers gips skruer. Angi benken på føttene.

Tips og advarsler

  • Husk å ta riktige sikkerhetsforanstaltninger når du bruker elektroverktøy.