Hvordan bygge en enkel vinduet Planter

February 24

Du kan ta en lyse blomster, grønnsaker eller urt hagen til vinduet ved å bygge en enkel vinduet planter. Utforme planter, beregne materialene som trengs, kuttet opp tre, predrill hullene, legge ut tre for en siste sjekk, deretter samle planter med lim og skruer, flekker eller male det, montere planter der det hører hjemme og fylle det med jord og planter. Tilpasse denne enkle vinduet planter med ditt valg av dimensjoner, tre, maling eller flekker og planter.

Instruksjoner

•Design din vindu planter. Bestemme dimensjonene av planter, vanligvis bred som vinduet, inkludert ramme og trim, og som dype og høye som kan enkelt støttes av montering. Hvis du planlegger å bruke kommersielle plast innsettinger, kontroller at de passer innenfor disse dimensjonene. Undersøke mulighetene for tre, beis eller maling og planter.

•Calculate materialer. Du må nok 1 x 8 eller 1 x 6 tre å fem stykker for din planter: tre stykker (foran, bak og bunn) som bredden av planter, to kortere stykker for sider og ekstra lengde for spillerom.

•Skjære tre stykker av tre samme lengde som vinduet, pluss trim, eller andre ønsket bredde for foran, bak og bunnen av planter. Cut to stykker for sidene lengden på bredden av tre pluss tykkelsen på understykket. Pre bore to guide hull gjennom sidestykkene i hver ende og to guide hull om nederst i hver ende, legge tre ekstra ½ tommers hull for drenering på bunnen stykke.

•Lay ut forberedt bitene flatt, nederst i midten, sider på sidene og bak og foran over og under. Kontroller at alle ender er flush og at guide hull vil føre til tre. Justere for feil hvis nødvendig.

•Assemble planter. Lim og klemme sidestykket til ender på bolen. Skru på sammen med guide hullene. Plass nederst på toppen av rektangel opprettet og lim og skru på plass. Merk at bunnen burde passe over på bolen og inne sidestykket. La tørre over natten. Sand. Flekker og forsegle eller prime og maling.

•Monter planter. Du kan angi planter i stedet hvis vinduet utvider til bakken. Hvis planter er over bakken, kan det holdes på fasader av hus av solid hengende bolter eller L-parentes eller vinduskarmen med store T-braketter. Du kan også vurdere å plassere vinduet boksen på en hendig benk eller bord å nå nivået av vinduet.

•Gi en hage for øynene av fôr enkelt vindu planter med plast og fylle den med jord og planter.

Tips og advarsler

  • Veie verdien av forskjellige tresorter cost, holdbarhet og utseende.
  • Vurdere å installere to skruer på hver nedre enden av planter, koble sidene til bunnen for ekstra sikkerhet.
  • Bære en ansiktsmaske, beskyttelsesbriller og hansker når du bruker press-behandlet tre for å unngå kjemisk eksponering. Unngå bygge en vindu planter som blir så tung når fylt at det ikke kan bli holdt av sin montering.