Hvordan bygge en enkel terrasse

October 16

For å forbedre utseendet på ditt landskapsarbeid eller utendørs område, kan du vurdere å legge en funksjonell uteplass hvor du kan underholde vennene, vokse en beholder hage eller slikke sol på vakre dager.

Mens mange mennesker tror bygge en uteplass er komplisert, trenger det ikke å være. Med hjelp av noen venner, kan du bygge en enkel gårdsplass i en ettermiddag, nyter din nye utendørs området av kvelden.

Instruksjoner

•Mark preplanned området der du vil patio skal. Du kan gjøre det ved sprøyting landskapsarbeid kritt langs grensen til terrasseområdet eller dryss en linje av mel på grensen.

•Dig opp jord merket patio området fjerne gresset laget og lage et hull fem inches dyp. Legge noe overflødig skitt, prøve å gjøre overflaten av gulvet i hullet som flat og nivå som mulig.

•Linje gulvet i hullet med landskapsarbeid stoff, overlappende noen flere ark med fire til seks inches. Hell ditt grus over toppen av stoffet å sikre det, legger nok lag området med en tomme av grus. Rake grus til å være så nivå som mulig.

•Fyll i sand over grus og rake den ut til du har lagt til to inches av sand, forlate to inches plass mellom toppen av sanden og bakken er overflaten nivået. Bruk det gamle styret å glatte sand flat og nivå det.

•Start på den ene enden av uteplassen begynne å plassere din stein eller tegl på toppen av sanden. Hvis ved hjelp av ulike formet stykker, må du følge et fast mønster du har planlagt på å sikre patio fyller i området forberedt.

•Arbeid mot den andre enden av terrasseområdet, legging brikkene dine så godt som mulig, forsiktig ikke mager eller sette press på brikkene dine når du flytter rundt dem. Fortsett til hele terrassen er lagt.

•Fyll en inch lag av sand over hele terrassen og starte feiende sand mellom steinene eller murstein. Når alle sanden er feiet og strikkes, spray en lys tåke av vann over terrassen å bosette seg. Gjenta legge sand, feiing, og misting terrassen en uke senere, og når en stein føles løs.

Tips og advarsler

  • Ta deg tid når spre bunnen laget av sand og jevne det ut. Du vil få det så nivå som mulig. Siden patio steinene går direkte på dette laget, jo jevnere sanden er når du begynner, jo bedre resultater og mindre vedlikehold må du gjøre senere.