Hvordan bygge en Douglas Fir dekk

June 8

Hvordan bygge en Douglas Fir dekk. Når plukke ut din tømmer til å bygge din dekk, vurdere den stabile Douglas gran. Den tåler Vær endringer er en av få skogen som du finner i store størrelser. Douglas Fir er også kjent for sin holdbarhet. Plukke din trelast er om utseende og preferanse.

Instruksjoner

•Bruk Douglas fir tre for din dekk strukturelle elementer. Plukke ut et annet tre, kanskje furu, for rekkverk og utsatte terrassebord materialer. Douglas fir er så sterk, krever det punktering hull å aktivere konserveringsmidler og tetningsmasse å trenge dypt nok inn i skogen for å gjøre noe godt. Derfor er Douglas fir ikke riktig for rekkverk og synlige elementer av dekk. Siden Douglas fir er så sterk, kan du bruke den for alle protokoller, bjelker og innlegg for dekk rammen.

•Puncture hull i Douglas fir å beskytte skogen. Douglas fir er slik en sterk tre, ikke den lett kan absorbere konserveringsmidler. Du må gjøre incisions å injisere konserveringsmidler dypt inn i skogen.

•Bruk ca 40 pounds av kjemiske per kubikk fot av tre å beskytte Douglas fir. Hvis Bruk denne tre for over bakken deler av dekk, bruk en kjemisk med 25 pcf karakteren.

•Seal Douglas fir tre på konserveringsmidler du legger til den. Du må maling, beis eller forsegle dette treet så snart som mulig for å beskytte den fra delene.

•Understand at når du legger til konserveringsmidler tre, vil det vises mørk grønn eller nesten svart hvis du legger til de 40 pcf konserveringsmidler. Det vises lys grønn eller brun hvis du legger til 25 pcf.