Hvordan bygge en dam foss

January 28

Du har en dam, og føler det er noe som mangler. Har du fisken, stillestående vann er ikke sunt for dem heller. Legge til en foss i dammen er ikke vanskelig, men det tar litt tid. Kontroller at du har riktig utstyr før du begynte. Denne dammen fossen kan bygges fra elementer som du finner rundt gården eller deromkring.

Instruksjoner

•Fjern alle fisk eller planter du vil lagre fra dammen. Sted i beskyttende beholdere for varigheten av konstruksjonen. Tømme dammen før du har et klart syn på bunnen og spaserer langs bunnen av dammen.

•Determine dybden i dammen. Dette er en rask måling med en målestokk. Når du har dybden, måle lengden av dammen ved den fjerneste punktene. Disse målingene ville hjelpe du avgjøre lengden på slangen for pumpen og høyden av fossen. Foss høyden skal være halvparten lengden på dammen.

•Finn en flat spot på slutten du plasserer fossen. Sett rutefly for pumpen på det stedet. Plasser stein langs kanten av duken å holde det på plass. Du trenger ikke å ha duken laboratoriebenk enn flat som du kan få.

•Plasser dam filter på det laveste punktet av dammen. Mål fra filteret på pumpen. Redusere størrelsen på slangen du trenger og kjører røret fra filteret på pumpen. Koble begge ender. Dette vil være hva som sirkulerer vann fra dammen inn i pumpen. Knytte en del andre rør til toppen av pumpen. Dette er hva vil mate vannet til toppen av fossen.

•Plasser største bergartene rundt pumpen dammen nederst. Fortsette å plassere steiner til pumpen er hovedsakelig skjult. Husk å holde en åpning slik at du kan opprettholde pumpen ved behov. Kontroller at røret har tilgang gjennom steiner oppover.

•Build opp i fjellet, med mindre steiner på større klipper. En god metode er å bygge fossen i pyramiden stil vinklet mot veggen av dammen. Denne metoden kan du gjøre fossen høy nok og gi den bredden også. Kontroller at steinene er stabil og kunne holde steiner over dem. Holde flat kantene mot oppreist plassere mindre steiner på. Bruk kantene mellom steinene å plassere tips av mindre steiner mellom å lage solide nivåer.

•Fyll når dammen med ferskvann. Holde vannet under kanten av dammen slik at når du erstatter fisk og planter du ikke overfylle dammen. Erstatte planter før du erstatter fisken. La vannet komme til lufttemperatur før du legger fisken også. Du vil sjokkere fisken ellers.

•Vri på pumpen og filtrere og observere vannet. Det tar noen minutter å få vannet sirkulerer og skape fossen. Når du får fossen, observere presset til å sørge for at vannet strømmer riktig; justere hvis nødvendig.