Hvordan bygge en Coyote gjerde

November 8

Hvordan bygge en Coyote gjerde. Coyotes pleide å bo i naturen, men de kan tilpasses endre og har persevered gjennom endre habitat; folk som bor i urbane områder har nå like god sjanse til å se coyote. Selv om coyotes kan utgjøre en trussel og destruktive, i stedet for å drepe dem, kan du prøve å bygge en coyote-bevis gjerde for å holde dem.

Instruksjoner

•Lære hvordan coyotes få rundt gjerder. Dette vil hjelpe deg finne din gjerde svakheter. Coyotes kan ikke hoppe over høye gjerder, men de klatre dem med sin front paws for å klatre til toppen og sparke hardt med bakbeina å presse seg opp og over gjerdet. De har også vært kjent graver og prøve å krype under gjerdet.

•Know alternativene som er tilgjengelige for å bygge en coyote-bevis gjerde. Du kan bygge eller endre en ledning gjerde eller en splittet rail eller installere en ny elektrisk gjerde. Coyote rullene er også nyttig for å legge til eksisterende gjerder.

•Bruk eksisterende wire gjerde som det er minst 5 fot høy. Legge til Extender vender utover langs toppen av gjerdet hindrer coyotes klatre over. Wire gjerder må være underjordiske minst 8 inches å hindre dem fra å grave under.

•Legg en ny elektrisk gjerde. Dette er et alternativ å tilpasse gjeldende gjerdet til elektrisitet. Elektrisk gjerde trenger ikke å være så høy fordi coyote vil prøve og passerer gjennom det åpne rom i gjerdet snarere enn hoppe, og vil raskt innse negative bivirkninger av nærmer gjerdet. Du vil gjøre at Electrify bunnen av gjerdet å hindre dem fra å grave under.

•Consider coyote ruller, som legges til toppen av gjerdet. Disse rullene er basert på hvordan coyote hopper over et gjerde - kjører, hoppe, hoppe eller klatre til toppen av mens dytte bort med beina tilbake. Rullene langs toppen av gjerdet hindre coyote får fotfeste og ethvert forsøk på å komme over, resulterer i coyote falt ned.

•Determine hvis gjeldende gjerdet kan endres eller hvis du trenger å bygge en gjerde fra bunnen.