Hvordan bygge en Chase låven Cloche

March 15

Chase låven cloches brukes av gartnere øke voksende tiden av noen planter. De dekker for å holde på varmen så plantene ikke er rammet av frost. Gartnere bruker veksthus og andre strukturer for å holde sine fabrikker varmere lenger, men cloches er ideelle for planter. Kanskje du vokser en ettertraktet grønne italienske squash? Låven chase cloche fungerer som en miniatyr drivhus. De var en gang laget av glass ruter holdt sammen av ledninger, men glass cloches er ikke lenger tilgjengelig.

Instruksjoner

•Construct en tre ramme og dekke med plast brytes. Bruk popsicle kjepper og trelim. Starte med en rektangulær foundation. Bygge opp fire vegger, og deretter opprette topplaten. Drapere plastfolie over rammen i begge retninger. Holde hullene i hjørnene for lufting. Dette er nærmest for den opprinnelige chase låve cloche stilen uten å bruke glass.

•Sett lite glasspaneler til laget wire å konstruere en ekte chase låven cloche. Nøye vikle en stykke fleksibel wire i loddrette og vannrette kantene av glasspaneler. Ledningen må være flat og stram.

•Utvid ledningen på slutten så det er et overskudd av en halv tomme av wire. Du bruker denne ekstra kabel koble glasspaneler til hverandre.

•Plasser en perle av selvklebende epoxy under alle ledningen slik at det overholder glasset. La det tørke.

•Twist ledningen ender sammen på glasspaneler til å konstruere en låve figur. Du vil ha en bunn, fire sider og to paneler for toppen. Bygge dem inn i en låve form og sikre dem ved å vri kabelendene tett sammen.

•Sett to tak panel sikkert på toppen. Det er greit hvis de henger over sidene som de er tett sikret.

Tips og advarsler

  • Ventilasjon plantene dine i løpet av dagen er ideelt, men om natten når temperaturene slippe, planter trenger full beskyttelse. Støtte cloche opp i løpet av dagen og lavere den natten.
  • Hvis du bruker et objekt som en cloche som ikke har mye ventilasjon, være forsiktig at anlegget under ikke får varme. Sørg for at du tillater limet tørke helt før konstruere din barn cloche.