Hvordan bygge en Cedar stolpe elektrisk gjerde

August 28

Hvordan bygge en Cedar stolpe elektrisk gjerde

Selv om midlertidig elektriske gjerder kreve noe mer enn lett metall- eller plastplate innlegg, må du vanligvis bruke tung plikt tre innlegg hvis du vil installere en permanent elektrisk gjerde. Rødt sedertre gjør et ideelt valg for tregjerdestolper fordi det er naturlig motstandsdyktig mot nedbryting. Ifølge Virginia Kooperativ forlengelsen, ubehandlet rødt sedertre innlegg vanligvis siste 15-20 år. behandlet rødt sedertre innlegg kan sist enda lenger, ofte opp til 20 eller 25 år. Når du bygger din cedar stolpe elektrisk gjerde, Tillat god tid for å sette innlegg, siden at alene kan konto for over halve installasjonstiden av gjerdet.

Instruksjoner

Stolpe-installasjon

•Clear rusk fra din gjerde linje. Trim vegetasjon ned en halvannen til to-tommers høyde med en gressklipper. Merke hjørne innlegget plasseringene med en boks med spray maling.

•Dig en to og en halv til tre-fots-dype hull i første sving post sted med et innlegg hull digger. Gjøre diameteren på hullet litt større enn diameteren på hjørnet innleggene. Plasser bunnen av 8-tommers-diameter hjørnet stolpe i hullet og sjekke med et nivå for å sikre at det er rett.

•Fyll smuss rundt foten av sedertre innlegget, bankende det trygt på plass med tamping stang. Stable skitt litt rundt bunnen av innlegget å tillate regnvann løpe fra innlegget. Gjenta installasjonsprosessen for hver åtte tommers diameter hjørnet stolpe.

• Kjør en stram ledning mellom hjørnet cedar innlegg for å markere gjerdet. Installere fire-tommers-diameter cedar stolpe langs ytterkanten av merking ledningen for linjen innlegg. Grave hullene to til to og en halv fot dypt og plasser innlegg hver 24 til 30 fot.

Wire installasjon

•Hammer nagle på plast isolatorer i alle innleggene ca åtte inches fra grunnen for din bunnen elektriske ledningen. Kjøre en strand av galvanisert fekting wire gjennom hele settet med isolatorer starter på en av hjørnet innlegg. Når du har koblet den gjennom alle isolatorer, trekke det stram, kronglete og innpakning den rundt seg å sikre det på plass.

•Installer ekstra ledninger hver seks til åtte inches langs høyden av din sedertre innlegg. Fortsett å legge ledninger til gjerdet har den ønskede høyden; en generell husdyr gjerde har vanligvis fem til åtte ledninger.

•Koble hver wire til den direkte over det med isolert kabel. Stripe tilbake de første to til tre inches av isolasjon fra en stripe av kabel og pakk de utsatte kabelender rundt nederst to ledninger. Gjenta denne prosessen for å koble alle ledningene sammen.

•Koble bunnen wire til gjerdet energizer med en stripe av isolert kabel. Skrelle tilbake isolasjon på begge ender og deretter koble eksponert bunnen ledningen og gjerdet terminal på energizer.

Tips og advarsler

  • Når du har bygget din cedar stolpe elektrisk gjerde, ikke glem å opprette en jording system for å sikre at den leder elektrisitet effektivt.
  • Utilsiktet elektrisk støt kan oppstå, så hold din gjerde energizer frakoblet før du har fullført din elektrisk gjerde. Legge advarsler for andre som kan gå nær gjerdet.