Hvordan bygge en Cantilever dekk

May 28

Hvordan bygge en Cantilever dekk

Hengende, i hovedsak en prosjektering strålen eller bjelke støttes i én ende, kan broer og balkonger å stikke fram ut i verdensrommet på tyngdekraften-trosse måte. Arkitekten Frank Lloyd Wrights berømte strukturen Waterfall for eksempel gjør utstrakt bruk av utkragning. For å lage en mer attraktiv flytende utseende, kan du cantilever en kortstokk veldig enkelt ved å sette sin støtte strålen tilbake et par feet fronten dekk.

Instruksjoner

•Sketch dekk dimensjoner på millimeterpapir eller dekk design programvare tilgjengelig online. Merk foreslåtte lengden og bredden på gulvet i en oversikt skisse, kalt en plan som viser det huset og alle vinduer, dører og innsiden eller hjørner. Skisse foreslåtte dekk sett fra siden, for det som kalles en heving skisse. Etiketten finans støtte boltet fast til siden av huset, og rim bjelke, ytterkant dekk farthest fra og parallell til finans.

•Legg detaljer for utforming til skissen. Angi plasseringen til en bjelke med en dobbel linje tilbaketrukket 2 fot fra rim bjelke. Flytte strålen tilbake fra fronten dekk, slik at vanlige bjelkene kjører vinkelrett it eller i rommet, oppretter hengende. Tegn sirkler under strålen, foreløpig på hver ende og hver 6 føtter innimellom, for å angi plasseringen av betong footings og innlegg å støtte strålen.

•Review span tabeller, funnet i dekk-bygningen bøker, å avgjøre om du trenger en dobbel eller trippel bjelke, eller en bjelke størrelse større enn 2-av-6, trygt støtte dekk i henhold til koden. Matche span tabellen for innramming trelast du vil bruke, vanligvis press-behandlet sørlige gul furu. Eller har en arkitekt, ingeniør, designer eller din kommunale tillatelser avdeling review planer. Endre planen etter behov, inkludert flytte strålen tilbakeslag, å sikre at din cantilever er en sikker lengde.

•Fyll betong footings i sonotubes på plasseringen angitt i dekk planer, til minst dybden diktert av frost-linjen din lokale. Angi 6-av-6 innlegg i innlegget baser på footings.

•Skru opphold skruer til bjelke over huset grunnlaget gjennom din finans, vanligvis en 2-av-6 bord tilsvarer vanlig bjelkene, eller større hvis din bjelkene må være sterkere støtte trygt dekk.

•Mark innleggene dine med en snekker blyant nivå øverst i Finans ved hjelp av en lang to av fire med en ånd-nivå over det for å finne dette punktet. Merk dybden på bjelken på innlegget, som måler den faktiske 2-av-10 styrene eller større styrene brukes for strålen, og markere dette span "beam." Merk dybden av bjelkene under dybden på bjelken, og merke denne span "bjelke." Bærer laveste preg rundt alle fire sidene av innlegget med en hastighet firkant og kutte innlegg på dette punktet med en Stempelkompressorer så.

•Hard innlegget med en post stråle cap. Løft bjelken på plass og nagle hetten strålen og innlegget med galvanisert spiker.

• Kjør din bjelkene fra bjelke kleshengere hang hver 16 inches på finans over toppen av strålen og 2 fot forbi strålen, eller som nevnt i dekk planer. Spiker gjennom bjelke hengere på finans med galvanisert bjelke spiker. Spiker orkanen bånd å holde bjelkene på bjelken. Skjær en rim bjelke for å dekke de ledige endene på vanlig bjelkene og feste det på plass med bjelke kleshengere, også. Fullføre utkragete dekk ved montering dekk styrene til bjelkene og 4-ganger-4 innlegg, rekkverk og spiler til rim og slutten bjelkene som kalles for planene.