Hvordan bygge en Cabana av PVC

December 29

En pool side cabana legger til stil og komfort i en bakgård. Cabanas tilbyr skygge og et privat eller semi-privat område å slappe av. En cabana kan lett stå på alle fire sidene som et skiftende uteområde. Når den ikke er i bruk som en garderoben kan en cabana stå åpen på én eller flere sider som en utendørs spise og sittegruppe. Med et minimum av verktøy og rekvisita, kan et hus oppreist en 8-fots av 10-fots cabana i en ettermiddag.

Instruksjoner

•Form et rektangel på bakken med to 8-fots rør og to 10-fots rør. Koble hjørnene med fire treveis hjørne beslag. Åpne porten på hver passende skal peke til bakken.

•Sett fire resterende 8-fots rør i den åpne enden av 3-veis koblinger. Disse fire rør blir bena på cabana, og vil holde rektangelet seg. De to første beina kan gjøres fra bakken. Tredje og fjerde bena krever en stige og assistent for hånd bena opp.

•Drill tre-åttendedeler-tommers hull i midten av bokstaver fire PVC. Kontroller at akselen av landskapsarbeid neglene vil Gli gjennom hullet uten at hodet å erfare.

•Determine hvor cabana vil bli plassert. Plass en PVC lue, flate siden ned i den nøyaktige plasseringen der den cabana benet skal. Bruke en hammer, kjøre en landskapsarbeid spiker gjennom hullet i dekselet. Når hodet av spiker faller like under kanten av hetten, sette den flate enden på en plugg eller andre små trestykke på spikeren og bruk den for å kjøre spikeren ned i bakken.

•Sett tilsvarende cabana beinet i hetten. Forsiktig plassere neste cap i den nøyaktige plasseringen av neste etappe. Flytt cabana rammen til side og nagle lokket på plass. Gjenta denne prosessen for de gjenværende to ben.

•Når bokstaver er på plass, inn caps cabana bena. Med hjelp av en stige, trykk øverst på hvert ben med hammer for å sikre at den er sikker.

•Unbutton kategoriene av hver gardin panel og sy rundt PVC-rør for å danne et semi-privat cabana rom. Skygge, koble 144-tommers gardinene foran cabana rammen og drapere over baksiden av rammen.

Tips og advarsler

  • For å sikre en cabana plassert på betong, bore hull gjennom PVC bena på rammen rundt 4 inches fra bakken. Sette inn et tau i hullet og knyt en sanden bag eller annen vekt.