Hvordan bygge en bratt innkjørsel

September 17

Bygge innkjørsler på en bratt skråning er en utfordring, og kan resultere i en farlig, glatt konstruksjon hvis overflaten ikke er lagt riktig. Bruker utleggere kastet fra betong eller kutt fra stein kan du sperre hver enkelt utstyrsdel-for å sikre stabilitet i hele oppkjørselen. Utgravninger ved stedet og bygge opp et solid fundament er viktig for alle oppkjørselen, men enda mer så når du arbeider på en skråning. Planlegg flere dager til en hel uke å fullføre dette prosjektet, avhengig av lengden på oppkjørselen.

Instruksjoner

•Outline innkjørsler nettsted med tau og måle området med målebånd. Juster bredden til minimum 10 fot bred der kurset er rett, og 14 fot bredt for å tilpasses kurver. Spor tauene bruker liggende spraymaling.

•Excavate området innenfor eller malt linjene med en gravemaskin maskin. Det er mulig å gjøre dette med en spade, men prosessen er lang og arbeidskrevende. Grave ut til alle topsoil er fjernet fra området, som vanligvis er om en fot dyp. Du trenger minst 8 inches for base, 1 tomme sanden seng og 1 1/2 inches å delvis begrave oppkjørselen pavers.

•Kontroller flere passerer over bunnen av området med en komprimator maskin for å stabilisere forsterkningslag.

•Fyll et lag med 3/4 tommers samlet over smuss, spray det med vann og kompakt steinene før de ikke skifte under maskinen. Hell en 4-tommers lag med grus på toppen, spray det og komprimere den.

•Fyll grus sand over samlet begynnelsen på bunnen av bakken. Bruk en lang 2-ganger-4 for å spre sand i en 1-tommers tykke sand seng. Skarpe kanter på sanden legge trekkraft under pavers.

•Passer metall kanter begrensninger mot innsiden kantene av området. Hammer metall pigger gjennom pre-cut sporene i samlet og bakken.

•Plasser pavers i en 90 graders herringbone mønster starter på bunnen av bakken. Sikringsanlegg mønsteret kan utleggere å motstå presset fra alle retninger som tunge kjøretøy snu og reise over pavers daglig. Hvis du vil opprette dette mønsteret, bør første utleggermaskin settes loddrett i et hjørne, og neste utleggermaskin skal ligge jevnt inntil det, lagt vannrett. Alternative retning av hver utleggermaskin, og kutte slutten seg å passe, med en splitter eller mur så.

•Rull gummi matte over den nederste delen av pavers å beskytte overflaten. Gå over pavers med komprimator maskinen å trykke dem i sanden sengen.

•Sweep polymere utleggermaskin sand mellom utleggermaskin med en stiv butikk kost. Fukt overflaten lett så sand stivner i leddene som sement.

•Coat oppkjørselen med en utleggermaskin fugemasse, med en berg pensel, spare sand leddene, sakte falming og frastøte vann.

Tips og advarsler

  • Koble 811 før du bryte bakken for å kontrollere området oppkjørselen ikke kjøre over noen nytte ledninger.