Hvordan bygge en brann gropen med en brann Ring

January 4

Hvordan bygge en brann gropen med en brann Ring

Brann ringer har lenge vært brukt som et middel som inneholder en brann i bakgården, campingplass eller park. Vanligvis laget av stål, brann ringer har blitt stadig mer populært som brann skorsteiner og brann groper har vokst i bruk. En brann ring er en enkel metode for å holde en brann på et bestemt sted, og det reduserer sjansen for varme embers eller logger fanger omkringliggende blader eller andre brennbart materiale på brann.

Instruksjoner

•Velg en ganske nivå område der du kan installere en brann ring. Plukk opp og fjerne alle lemmer, stokker, steiner eller andre rusk som kan være brennbar eller kan forstyrre installasjonen.

•Fjern det øverste laget av jord eller bunndekkende med en spade. Ofte kan det øverste laget av jord, spesielt nær eller rundt marka, inneholde organisk materiale som kan være brennbar. Området skal også utjevnes så ringen vil sitte flush mot bakken.

•Still brannen ring i plasser og avgjøre hvis noen ekstra jord bør fjernes. Hvis ja, satt i brann ringen, Fjern jord og plasser brann ringen tilbake på plass å sjekke igjen. Når nok jord er fjernet, satt av ringen.

•Prepare bakken for å installere utleggere som en base for brann ringen og brann hvis ønskelig. Bruk en spade for å spre fine grus eller sand over området der brann ringen plasseres. Selv ut sand eller grus før det er flatt.

•Plasser flat utleggere på sand eller grus. Holde utleggermaskin på begge sider og bruke en krølle forslag for siden å arbeide seg litt inn i grus eller sand. Dette vil hjelpe sete eller forankre, pavers i sanden eller grus og vil også tillate deg å utjevne dem. som du går. Fortsette å plassere ekstra utleggere på sanden til du har en overflate som er stor nok til å støtte brann ringen.

•Still brann ringen på plass, at det er nivå. Hvis ringen bergarter litt eller ujevn, sett den til side og justere jord eller utleggere til basen er selv.

Tips og advarsler

  • Trim tilbake overhengende lemmer eller grener fra trær. Dette vil redusere sjansene for brannen tilfeldigvis sprer seg som noen gnister stige fra flammene i brannen.
  • Antall utleggere å lage base vil avhenge av størrelsen av pavers og brann ring brukes. Du trenger færre 2 fot plassen pavers, for eksempel enn 1 fot plassen pavers.