Hvordan bygge en bolig gangen bue

September 7

Hvordan bygge en bolig gangen bue

Buer fjerne monotonien fra lange, flate gang vegger. Den vanskeligste delen av innramming buene fra grunnen er oppsettet. Geometri og kreativ bruk av layout verktøy lar deg nøyaktig merke halvsirkelformet linjer på materialer. Også bruke mange byggherrer prefabrikkerte døråpningen innramming kits. Selv om dyrere enn å bygge fra scratch, buegang kits er nøyaktige og enkle å installere. Prefabrikkerte kits består vanligvis av et fleksibelt innramming trelast, hvilke snekkere bøye for å passe en eksisterende åpning.

Instruksjoner

•Strekk et målebånd mellom gangens motsatt vegger. Grunnleggende buene er halve sirkler; denne dimensjonen er sirkelens diameter. Dividere diameter med 2. En halv sirkels diameter er sirkelens radius. Radius er lik avstanden mellom toppen av buens kurve og imaginære linjen som representerer den flate bunnen av buen.

•Mark diameteren på buen langs en kant av interiør kryssfiner. Gå til motsatt side av det plywood arket og opprette et lignende merke. Strekke en kritt snapin linje mellom tilsvarende merkene, dra stram og snapper linjen utforme diameter's bredde over kryssfiners ansiktet.

•Strekk tape stigningsområde diameter og merke på midten av diameteren på linjen. Denne dimensjonen tilsvarer buens radius. Flytt båndet til kanten av plywood overfor diameter linjen og opprette et lignende radius-merke. Strekke en kritt snapin linje mellom radius merkene, dra stram og fest en linje for å markere den arch radius.

•Sett litt driveren til power drill og kjøre en skrue gjennom skjæringspunktet mellom radius linje og diameter linje. Klinke målebånds tang på den skruehodet og strekke båndet til dimensjonen som representerer den arch radius. Holde en blyant mot båndet radius' dimensjon. Kjøre bånd og blyant fra en side av diameter linjen i motsatt side av diameter linjen til å plassere en bue over kryssfiners ansiktet.

•Monter en tre stikksagen blad til dekopaj så. Skjær langs oppsettet linjer på kryssfiners ansikt med dekopaj så for å opprette en kryssfiner arch ramme. Bruk kuttet buen til å utforme en identisk kryssfiner ramme på en separat stykke kryssfiner eller motsatt side av den opprinnelige stykket kryssfiner. Klippe ut identisk rammen fra kryssfiner med jig sagen.

• Kjør en stud finder langs gangen finner veggens pigger. Merk plasseringen av stenderne hvor du har tenkt å installere buen. Kjøre stud finder over gangens taket og markere stedet bjelkene der du vil installere buen.

•Mark to stykker av innrammingen trelast radius til buen minus 1 1/2 inches. Kuttet trelast til størrelse med en sirkelsag. Merk et stykke trelast til bredden av gangen og kuttet trelast til størrelse med en sirkelsag. Justere trelast som tilsvarer den gangen bredde med gangens taket bjelkene og sy trelast til gangens tak med en hammer og innramming spiker.

•Sørg trelast lik buens radius med tilsvarende gangen veggen studs og fest stenderne gangens vegger med en hammer og innramming negler. Justere en av kryssfiner arch rammene med trelast festet til vegg og tak. Fest kryssfiner arch rammen til trelast med en stifting gun eller ferdig spikeren. Justere den gjenstående kryssfiner rammen med motsatt side av trelast og fest kryssfinér til trelast med en stifting gun eller ferdig spikeren.

•Measure avstanden mellom innsiden ansikter av kryssfiner arch rammer. Mark og kutt flere biter av innramming tømmer til denne dimensjonen og kuttet trelast størrelse med en sirkelsag. Påføre stykker av trelast mellom ansikter av kryssfiner arch rammer med en hammer og innramming spiker. Plass trelast blokkerer omtrent 12 inches hverandre.

Tips og advarsler

  • For å oppnå et jevnt utseende, skråkant bunnen innramming trelast som fungerer som kryssfiners støtte rammen.
  • Installere gips over ferdig bilderammen tilsvare buen til eksisterende gangen. Bøy gips av soaking det i vann eller scoret det langs ønsket plassering av svingen.
  • Prefabrikkerte buer er laget på bestilling. Hvis du gir leverandøren din gangen dimensjoner, krever installasjon i utgangspunktet løfting og festing buen på plass.