Hvordan bygge en blomst seng med landskapet tømmer

February 25

Hvordan bygge en blomst seng med landskapet tømmer

Bruke liggende tømmer til å bygge en blomst seng er en ideell måte å nyte fordelene av en hevet garden bed. Bare to lag med 6-av-6 tømmer gir nok dybde å forbedre kvaliteten på din jord, og en enkel 8-fots av 4-fots seng lar gartneren lett tilgang fra alle kanter. Legg til dette det faktum at hevet senger hjelp nedgang rygg belastning mens hagen, og det er lett å forstå deres appell.

Instruksjoner

•Velg ønsket område for din blomst seng, tatt i betraktning mengden av daglig sollys området mottar. Blomster du skal vokse er den avgjørende faktoren. Hvis du skal være planting solen-elsker blomster, vil du unngå bygge den i et område som mottar betydelige ettermiddag skygge.

•Bruk en sirkulær så for å kutte 5 1/2 inches fra lengden av tømmer. Sant måling av 6-av-6 tømmer er faktisk 5 1/2 inches, vil dette tillate det faktum at tømmeret vil sitte slutten til side i hvert hjørne. Legge ned din kutt tømmer på ønsket sted og merke omrisset med en spade.

•Fjern tømmeret og grave noen gress og ugress i disposisjonen av sengen, bruke en flat kanter spade. Bruke en grøft spade for å gjøre en 6-tommers dyp grøft langs den ytre kanten av sengen området og fyll med grus. Dette vil hjelpe i drenering, regi vann fra tømmer, forlenge levetiden på din blomst seng.

•Lay første fire tømmeret tilbake i sine posisjoner, sørge for at hver ende butts mot siden av neste tømmer i klokkeretning. Gjøre piloten hull hver 2 fot med en drill og litt 1/2-inch. Bruk en 4-fots nivå for å kontrollere at tømmeret er nivå, og justere mengden av grus etter behov.

•Hammer i et stykke rebar gjennom en av boret pilot hullene. Hammer det til det er jevnt med toppen av stykke av tømmer. Gjenta dette med et stykke rebar for hver av de gjenværende pilot hullene. Fordi de kommer i bakken dyp av 12 inches, vil dette gi deg en solid base til din blomst seng.

•Lay neste nivå av tømmer på bakgrunnslaget, men i en mot klokken måte slik at hjørnene overlapper i motsatt retning fra det første laget. Dette vil gi planter enda mer stabilitet. Fest dette andre laget av tømmer til det første nivået med to tømmer skruer på hvert hjørne, og to mer jevnt plassert på hver av de fire sidene.

•Fyll hevet sengen med en blanding av matjord og avfatte saken, legge det til den er nesten nivå med toppen av sengen. Vann jord grundig og la jorda tørke. Når jorden er tørr, finner du at du må legge litt mer matjord fylle på grunn av bosetting av jord. Etter gjør denne, kan du nå fylle blomsterbedet med planter av ditt valg.

Tips og advarsler

  • Hvis levetid av blomsterbedet er et problem, velger du en forfall-resistente tre som redwood eller seder. Selv om det er litt dyrere, er det en mer miljøvennlig beslutning enn å bruke press-behandlet trelast, som kan igle giftige konserveringsmidler i jorden.
  • Hvis du bygger en seng på leire jord i stedet for en sandholdig jord, kan du bedre drenering ved å legge til en 2-tommers lag med grus før du legger til jordsmonnet.
  • Gjerne endre dimensjonene til din blomst seng å passe utformingen av hagen din, men vær forsiktig med bredden. Noe bredere enn 4 føtter vil gjøre det vanskelig å komfortabelt nå sentrum av sengen å tendens til hagen din.
  • Ikke bruk jernbane bånd for hevet sengen. Selv om de tilbyr en fin rustikk utseende, de er vanligvis behandles for å motstå råtnende og er utsatt for lekker kreosot i jord. Dette kan være spesielt farlig hvis du dyrke grønnsaker eller frukter i sengen.