Hvordan bygge en blomst hage

December 8

Hvordan bygge en blomst hage

Bygge en blomst hage er en flott måte å få utenfor, få litt mosjon og å styrke skjønnhet din gårdsplass. Det vil øke den curb klagen på hjemmet ditt, og blomster kan bli kuttet og brakt inne for munter ordninger. Det er noen detaljer å huske på når du bygger din blomsterhage.

Instruksjoner

•Velg området. Det kan være sol eller skyggefulle, avhengig av blomster. Vanligvis mer skyggen, mer dempet blomster og mer vegetasjonen. Solskinn produserer lys fargerike blomster. Vanligvis blomsterhagene er i nærheten av huset, vanligvis ved bakdøren, men de kan plasseres hvor som helst.

•Prepare blomst hagen ved å fjerne eventuelle eksisterende planter og steiner og deretter grave opp jord til minst 6 inches dyp. Rake bakken med en hage rake til nivå det. Legg noen composted verftet sak å legge næringsstoffer til jord. Rake igjen så bakken er flat, jevn og klar for blomst planter.

•Plant noen forhåndskonfigurert blomster for umiddelbar blomsterhagen se. Velg alle slags blomster som vokser i ditt område. Holde noen avstand mellom planter så de har plass til å vokse. Grave hull bare et par inches dypt, fjerne planter fra deres Potter, løsne sine røtter og plassere dem i hullene. Klapp jorden rundt plantene til å fjerne eventuelle luftlommer.

•Fyll i ekstra områder med blomsterfrø såing dem på overflaten av jord og deretter forsiktig raking dem i. Ørsmå frø trenger svært lite dekker, i utgangspunktet bare kontakt med jord, mens større frø trenger omtrent en tomme av jord dekker dem. Holde legge mer blomster i hagen din når du finne rom og du vil snart ha en frodig blomsterhage.

•Bruk stauder å gi en følelse av stabilitet i hagen din som de kommer tilbake hvert år. Ettårige planter skal plantes hver vår, men er fin for å legge en skvett farge og utvalg. Pærer er best for tidlig vårblomster og tar ikke for mye plass på bakken. Et par ornamenter gir en følelse av karakter til hagen.

•Et flower garden etter planting og før de blir etablert. Fortsette vanning bare hvis været er varmt og tørt for en lengre tid. Bruke mulch som en fuktsperre og en jord enhancer. Fjern alle ugress som kan ta over sengen og holde brukt blomster plukket.