Hvordan bygge en betongkloss røyker

November 12

Hvordan bygge en betongkloss røyker

En betongkloss røyker er en av de enkleste røykerne du kan gjøre, spesielt hvis du la den som en demonterbare røyker og ikke bruker mørtel. Denne typen røyker er ideell for hjemmebruk og kan sette opp veldig raskt i bakgården og demontert like raskt hvis nødvendig. Du kan kaldt røyke alle arter av kjøtt, fisk og ost i en betongkloss røyker, bevare dem og legge til smaken samtidig.

Instruksjoner

•Lay en 5-fots kvadrat av pavers på undersiden av røyker. Hvis det er en gi avskjed-pengeskap og flat overflate tilgjengelig, er utleggermaskin base unødvendig.

•Kontroller en firkant av betongblokker på utleggere - to blokker på hver side av plassen. Alle betongblokker bør ha sine hull vendt opp. lagre en, som bør være slått så hullene i blokken ansiktet utover. Dette blir røyk innløp fra brennkammeret.

•Lay andre løpet av blokker på først, alle blokkene hull side opp. Rave leddene i blokker for å øke stabiliteten på røyker. Fortsett inntil røyker er fire kurs høy, deretter sted to strimler av 2-tommers med 3-tommers metallplater på to motsatte sider av røyker for en hylle brakett. Lå to flere kurs på toppen gjøre seks kurs helt.

•Passer en metall rack på toppen av røyker på sokkelen parentesene, så hvile tre eller fire metallstenger over toppen og henge S-kroker av dem. Plass et ark av metall over toppen av stenger. Stativet kan brukes for større kutt av kjøtt, og henge mindre klip av kjøtt og pølser, fisk fra S-kroker.

•Plasser to betongblokker, ender tilstøtende, på hver side av røyk innløp blokken i det nederste laget av røyker. Lå fire blokker over toppen av disse for å tjene brennkammeret.

•La den elektrisk kokeplate eller fry pan i brennkammer og sted woodchips over elementet. Blokkere opp slutten av brennkammeret med betong blokker. Når aktivert, setter du inn en ekstern lesing termometer i toppen av røyker å sjekke temperaturen.