Hvordan bygge en BBQ spytte

April 10

Hvordan bygge en BBQ spytte

Grill spidd er allsidig i at du kan steke en hele gris eller store biter av kjøtt. Kjøtt langsom kokker over brikettene - avhengig av hele dyret eller biter, kan det ta 12 til 15 timer. Vær forberedt på å ta svinger med venner snu kjøttet mens du lager den. Hvis du foretrekker å bruke en marinade i stedet for en gni, må du også noen å børste kjøtt hver halve time eller så.

Instruksjoner

•Dig en pit 2 fot dyp, 4 føtter i dybden (foran til bak) og så bredt (lengden) idet du foretrekke. En av rustfritt stål stenger må passe inn på bredden av pit, pluss 2 fot i hver ende. Linje sentrum av gropen med 2 inches av sand, forlate 1 fot på langsidene og 2 fot på endene av gropen nakne.

•Pound to 1-tommers diameter rustfritt stål stenger 2 fot i bakken i hver ende av gropen. Stenger må danne en X. Korset stangen rides i toppen av X. vinkelen stenger nærmere bakken å lavere spidd. Jo større, jo høyere X er, og jo høyere av brann kjøtt blir.

•Linje sement blokkene langs bakken, mellom stenger oppretter bunnen av X. Blokker hjelpe støtte stenger så vekten av kjøttet ikke tvinge dem ned. Hvis du bygger spytte i myk jord, som sand eller løs leirjord, blokkene er nødvendig, men hvis du bygge spytte i tunge jord, som leire, blokkene er valgfritt, men anbefales.

•Build brann i pit, av sanden. Den enkleste måten er å gjøre fire hauger av kindling - en på hver side av gropen. Legge til vann-gjennomvåt hickory tre (det bør være gjennomvåt i minst 24 timer) på bålet, fôr treet hele veien rundt omkretsen av sanden. La skogen for å begynne å brenne også.

•String kjøttet på tvers stangen. Lå tvers stangen i X støtter. Klemme visepresident grep på hver ende av stangen. Slå spytte ved å skyve visepresident grep.

Tips og advarsler

  • Holde brannen på kantene av spytte, med sand i midten, hindrer at brannen fakling fett dråper og brenne ikke mat.
  • Aldri la brannen uovervåket. Gnister kan starte en brann i nærheten gresset.
  • Bruke store gryteklut når spytte, som visepresident grep er varmt.