Hvordan bygge en BBQ røyker ovn

March 24

Hvordan bygge en BBQ røyker ovn

Hvis du ønsker å bygge din egen BBQ røyker ovn, finnes det spesielle pakkene du kan kjøpe fra de fleste oppussing butikker. Men består disse pakkene av grunnleggende materialer som du kan kjøpe fra landskapsarbeid hobbyforretninger og jernvareforretninger. Ved å plukke opp materialene individuelt, kan du tilpasse utseendet og størrelsen på røyker ovnen mens spare litt penger. Denne typen røyker ovnen krever ikke mørtel, så kan du enkelt bryte det ned når som helst.

Instruksjoner

•Measure og merke en sirkel i hagen din som er 5 fot i diameter. Merke sirkelen med innsatser eller spraymaling så du vet hvor å grave.

•Excavate sirkel til en dybde på ca 1 fot. Kompakt jord nederst i hullet med et tamping verktøy. Bruk en snekker nivå jord skal selv. Hell 4 inches knust landskapsarbeid steiner i hullet og jevne dem ut med en kommisjon. Hell 4 inches av sand over steinene.

•Tamp sand ned og sikre at det er. Legge ned første ring beholder veggen murstein rett innenfor kanten av sirkelen. Kontroller at hver murstein er nivå - dette er viktig fordi dette er din røyker foundation.

•Lay to til tre flere ringer murstein på toppen av stiftelsen, svimlende murstein slik at sømmene ikke linje opp, og hell 3 inches av knust stein i gropen. La ca 1/2 tommers plass mellom mursteinene på det siste laget å gi luftsirkulasjon.

•Plasser en sirkulær stål gitter over ringen. Du kan få dette fra de fleste oppussing og jernvareforretninger - de kommer i forskjellige størrelser, så Velg en bred nok til å hvile på din murstein. Legge til to flere lag av murstein. Legg et stykke kryssfiner over pit til dekker åpningen. Dette vil holde røyk i gropen.

Tips og advarsler

  • Du kan spare litt mer penger på dette prosjektet ved å gjøre det kvadratiske eller rektangulære så du trenger ikke kjøpe vinkel-kutt støttemur murstein for sirkulær design.
  • Når plukke ut landskapsarbeid rock, unngå river rock, fordi det kan eksplodere når de utsettes for høye temperaturer.