Hvordan bygge en BBQ Grill Base

October 17

Ingenting slår matlaging ute med venner og familie. Fullføre din matlaging uteområde med en solid base for grill grill å sitte på. Laget av mortared betongblokker dekket med en stein counter toppen, grillen kan utvide fra en utendørs bar eller stå alene på kanten av en uteplass. Bygge basen på lyd og rene betong underlag å sikre en stabil struktur.

Instruksjoner

•Spread en 3/8-1 tommers tykke lag mørtel på betong i en firkantet formasjon matchende ønsket dimensjoner av base. Gjør kjøring av mørtel så bredt som blokker. Skyv mørtelen på innsiden til kantene så omkretsen av mørtelen kjøre er høyere enn midten.

•Sett den første blokken i et hjørne av mørtel. Forsiktig trykk toppen av blokken med en gummihammer for å slå den på mørtelen. Bruk et nivå for å kontrollere og justere blokken for jevn. Skrape mørtelen ekstra som siver ut fra blokken, bruke en sparkel.

•Apply mørtel til den ene enden av blokken og trykk i den andre blokken, bruker nivået for å justere for jevn. Holde legging blokker til det første kurset er fullført. Merk hjørnene med en firkant å sikre 90-graders vinkler.

•Lay mørtel på toppen av den første kurs og sett i blokker for andre kurs på samme måte. Rave blokkene slik leddene veksle. Fortsett å legge til kurs til ønsket høyde av base er nådd.

• Vent til mørtelen bare begynner å stive, jevne deretter ned mørtel leddene. Opprette glatt, konkave ledd ved å kjøre slutten av en snekker verktøyet retning mørtel.

•Spread mørtel over siste løpet av blokker. Angi en ekte eller kulturperler stein skive. Plasser et nivå på og trykk hellen på plass. Tillate mørtelen stive og glatte ned ekstra som sivet ut av felles der i løpet av blokker møtes skive.