Hvordan bygge en Batten dør

June 27

Hvordan bygge en Batten dør

En batten dør er en grunnleggende tre dørs design. Batten dører er bygget parallelt loddrette planker eller lekter, som dekker portåpningen. Vannrett styrene, eller hyller, spikret til en side av vertikal styrene holder dem sammen og gi styrke. Batten dører kalles noen ganger ledged dører. Batten dører er svært solid og varig og ofte finnes på låver, kaster og andre konstruksjoner utsatt for været. Bruke grunnleggende snekker ferdigheter, kan du bygge en batten døren selv.

Instruksjoner

Kjøp not og fjær boarding med skråkant. Størrelsen på platene kan være hvilken som helst størrelse, men den beste størrelsen er rundt 1 av 8 tommene. Kjøpe vanlig ombordstigning som handler om samme bredde som not og fjær styrene men tykkere, si 2 av 8 inches.

•Measure høyden på døren og kutt tungen i groove styrene som lengde. Dette er din lekter. Måle bredden på døren og montere tungen i groove styrene sammen tilsvarer denne bredden beholdes. Døren kan ikke ha mindre enn en halvpensjon på hver side. Hvis du ender opp med mindre enn halvpensjon på den ene siden, rippe de to ytre boards langs samme bredden. For eksempel hvis den siste styret er en fjerdedel av en styret bredde, i stedet for bare en fjerdedel av en styret bredde på den ene siden rippe de to ytre brett til fem-åttendedeler bredde og bruker en på hver side.

•Subtract dybden av beading på begge sider av døren, om noen, pluss 1/4 tommers fra bredden av døren. Så tre stykker av vanlige ombordstigning til dette målet. Dette er din hyller.

•Disassemble alle ombordstigning og prime maling hvert bord, inkludert tunger og riller, med en god primer. La primer tørr.

•Plasser batten brikken som blir motsatte hengslet siden av døren på arbeidsbenken. Overflaten av batten som vil være på utsiden av bygningen skal være vendt benk overflaten.

•Plasser litt hylle i midten av batten og vinkelrett på det. Slutten av hylle bør være samme avstand fra den ytre kanten av batten som dybden av perlen i døråpning.

•Skru hylle til batten i tre eller fem steder, svimlende plasseringen av skruene. For eksempel hvis du bruker tre skruer, vil de være i en trekantmønster. Antall skruer, avhenger av bredden på avsatsen. Plasser de andre to hyller noen inches fra hver ende av batten og skru dem på plass på samme måte.

•Vri samlingen over slik at hyller på workbench. Skyv resten av lekter på hyller, passende tunger og riller sammen før du har bygget hele døren. Presse dem tett sammen og firkantede endene. Skru resten av lekter på hyller med det samme mønsteret som du gjorde for det første.

•Paint døren og la malingen tørke. Henge ferdig døren med tre T hengsler, en på hver hylle.

Tips og advarsler

  • Hvis hyller av batten døren må være på utsiden for noen grunn, skråkant topp å kaste av vann.
  • Noen batten dører har diagonale bukseseler mellom hyller. Hvis du vil gjøre dette, må du bruke samme type styret for klammeparentesene som du gjorde for hyller. Endene bør kutte motsette 45 graders vinkler og passe tett mot hyller. Klammeparentesene bør vinkel fra den ytre kanten av døren mot hengslet side. Skru dem til hver batten med tre eller fem skruer.