Hvordan bygge en bås skoeske for skapet

September 4

Hvordan bygge en bås skoeske for skapet

Skap organisasjon er en hassle for mange mennesker, spesielt når det gjelder sko. En måte å holde sko organisert, inneholdt og tilgjengelig er å bruke en bås stil sko for arrangør. Passer i skoen i bunnen av skapet og sko vil være ryddig og vedlikeholdt. Du kan også bruke toppen av boksen sko som en ekstra sokkel i skapet.

Instruksjoner

•Lay en planke av 44-tommers 1-av-12 trelast flatt på bordet ditt arbeid. Mål 8 inches fra den ene enden av bjelken. På den 8-tommers mark, tegne 6-tommers lang går vinkelrett på én side av bjelken. Måle en tomme, og gjør en 6-tommers linje parallell til først.

•Measure en annen 8 inches fra andre 6-tommers linjer og merke i et par 6-tommers linjer vinkelrett på samme side av bjelken. Gjenta en annen to ganger, så du har fire par 6-tommers linjer, linjeavstand 8 inches hverandre. Gjenta på en andre planke av 44-tommers 1-av-12 trelast.

•Gjenta på fire planker av 26-tommers 1-av-12 trelast, men denne gangen vil det bare være to par på 6-tommers linjer på én side av hver planke.

•Skjære ut tre mellom 6-tommers linjene med en stikksag, slik at du har 6-tommers lang og 1-tommers bred spor langs sidene av trelast bitene. Disse plassene vil bli koblet sammen for å danne HYLLEROM av sko for arrangøren.

•Paint alle spor bitene i trelast og to flere deler av 44-tommers 1-av-12 trelast og to stykker av 28-tommers 1-av-12 trelast, som vil danne sidene, toppen og bunnen av skoen boksen, henholdsvis. La tørr før montering.

Stå et sted i to 44-tommers slotted planker opp på un spor kantene, slik at sporene vender. Plassen dem 8 inches hverandre. Bruk lim til sporene på disse planker og 26-tommers plankene.

•Passer fire 26-tommers spor planker over toppen, mating de to sporene på 26-tommers plankene med sporene på 44-tommers plankene. Trykk alle 26-tommers plankene til sporene er helt koblet. Dette vil opprette 15 HYLLEROM med dimensjoner 8 inches høy og bred og 12 inches lang. La limet tørr.

•Apply fest til endene av 26-tommers planker, og deretter plassere to 44-tommers sidepanelene over endene av alle 26-tommers plankene. Sidepanelene blir parallelt med 44-tommers spor plankene.

•Apply fest til endene av 44-tommers spor plankene, samt sidepanelene og plasserer to 28-tommers toppen og bunnen panel over endene av alle 44-tommers plankene. Endene av toppen og bunnen panelene vil danne hjørner med endene på sidepanelene, skape en solid ramme rundt HYLLEROM.

•Drill to pilot hull, størrelse litt mindre enn 1 1/2-tommers tre skruer, gjennom toppen og bunnen panelene i endene av hver 44-tommers planken, sikre med 1 1/2-tommers skruer gjennom pilot hullene.

•Berørings opp skruehullene med spackle, deretter maling over spackle til slutt boksen avdeling skoen.