Hvordan bygge en bakkenivå dekk

August 21

Hvordan bygge en bakkenivå dekk

Tenk å ha en nydelig bakkenivå kortstokk hvor du kan tilbringe tid ute og nyte været. Tenk deg at du gjorde det alle ved deg selv. Bygge en dekk kan være et skremmende prosjekt, men med litt kunnskap og ferdigheter, kan du ikke bare bygge den selv men også nyte den i årene som kommer. Komme i gang må du bestemme hvilken størrelse og form du ønsker og hvor mye du er villig til å bruke. Når du har funnet ut, la resten av denne artikkelen hjelpe deg i bygning drømmen dekk.

Instruksjoner

•Clear landarealet av for dekk. Dette kan gjøres en rekke måter, fra tilling til bare en enkel raking. Det vil være best å velge et område som er flatt og som hindrer ikke vann avrenning fra taket eller takrenner.

•Bruk en lang 2 av 4 og en 4-fots nivå nivå bakken. Bruke dekk pirene, legge ut hjørnene og midtre bryggene til i form av dekk. Bruk innsats å merke hjørnene i kortstokken og legge inn strengen området for å danne et rutenett som referanse over plasseringen av bryggene.

•Plasser 2 av 6 Trykk behandlet lumbal i hakket av bryggen parallelt lengden på dekk. Fest 2 av 6 trelast til hjørnet og løpe rundt utsiden omkrets med belagt kortstokk skruer minst 2 ½ inches lang. Hvis tilgjengelig, bruk en firkantet hode skrue for å hindre stripping skruehodet. Skruen feltet 2 av 6 styrene til rim å gjøre det et solid og enkelt stykke.

•Decide hva slags terrassebord du vil dekke rammen. Noen valg er sammensatt, hvilke islow vedlikehold og kommer pre-fargede og ferdig, trykk behandlet, redwood og hvit eik. Dessuten styrer kompositt dekk alle de andre trenger refinishing og tetting noen gang så ofte.

•Lay ut dekk styrene på rammen. Bestemme avstanden mellom dekk styrene siden det vil avhenge av materialet som brukes. Naturtre må avstand å ekspandere og kontrakten mens sammensatt terrassebord ikke vil. Naturlig tre terrassebord vil også ikke trenger spesielle skruer, som sammensatt. Legge dekk styrene riktig som den materialer diktere.

Tips og advarsler

  • Lowes har dekk planer du kan bruke gratis.