Hvordan bygge en bakgård Tiki hytte

May 17

Hvordan bygge en bakgård Tiki hytte

En sommerferie på en solfylt strand, med kald drikke og engasjerende samtale, er den perfekte måten å slappe av og avlaste stress. Bygge en tiki hytte kan du ha den hyggelig tropiske opplevelsen i din egen bakgård. Tiki hytter er vanligvis laget med bambus eller tre og Tekke-dekket tak. Når du konstruere bakgård tiki hytta, legge til et personlig preg til det med dekorasjoner som skjell, lys og tropiske planter.

Instruksjoner

•Plasser ett tre eller bambus innlegg i hver store bøtte. Fylle fire store bøtter med sand. Disse sand-fylt bøtter beskytte bambus eller tre innlegg.

•Still hver bøtte ca 6 fot fra hverandre på flatt underlag, for eksempel et dekk eller uteplass. Ved hjelp av en stige satt 10-fots parabolen på innleggene til form taket.

Stå et sted på stigen se toppen av taket. Bore en 5-tommers hull rett ned gjennom taket og inn i hvert innlegg. Bolt taket til innlegg for en semi-permanente tiki hytte.

•Dekk taket med en 12-fots Tekke ark. Fest Tekke arket til taket med nylon zip bånd hvis du tror det vil blåse bort.

•Plasser et lite bord og stoler i tiki hytta å skape en samling plass for venner og familie. Legg dekorasjoner, som lys tråder eller tropiske blomster, om ønskelig. Hvis du vil skjule bøtter, vikle tau rundt dem et Nautisk utseende. Også angi store tropiske planter foran hvert verdiområde blokkere dem fra visningen.