Hvordan bygge en bakgård labyrint den enkle måten

November 2

Hvordan bygge en bakgård labyrint den enkle måten

Med høyre plan og materialer blir en labyrint en gjør det selv landskapsarbeid prosjektet. En labyrint er en labyrint uten døde ender, men som inneholder en svingete vei som fører til sentrum. Når plassert i en bakgård eller andre åpen plass, blir det ofte en legemsstore puslespill for visuelle og fysiske nytelse eller, for noen, en åndelig sted for fred. Noen labyrinter opprettes fra busker og krever en lang vekstperioden og vedlikehold. En enkel labyrint, men kan være laget av stein, murstein eller blokker, og satt sammen i en kort periode.

Instruksjoner

•Measure området tilgjengelig for labyrinten. Tilgjengelig plass relatert direkte til det mønsteret brukes for og kompleksiteten av labyrinten.

•Velg eller design et mønster for labyrinten. Mønsteret må både et senter og en åpning. Kurvene opprette form av labyrinten skal 180 grader og bør bestå av én bane som vind og tilbake rundt sirkelen, fører fra utenfor inngangen til sentrum.

•Mark ut labyrint mønsteret på den tilgjengelige plassen med innsatsen. Angi innsatsen langs sidene av stier å sette. Begynner i labyrinten i midten med en sirkel av innsats og arbeid utover etter mønster. Sted stakes ca 2 fot fra hverandre.

•Wind tau rundt innsatsen til hver bane lagt ut, dermed mønsteret synlig. Denne tau gir en visuell om hvor du skal plassere permanente labyrint materialet.

•Arrange steiner, steiner eller murstein langs banen-oppsett for å skape labyrinten. Sted materialer side-ved-side under linjen av tau å danne baner og svinger. Høyden på fjellet eller stabler av blokker og murstein er utelukkende opp til deg, men stilen av stein, murstein, steiner eller blokker skal utfylle omgivelsene. For et naturlig utseende, for eksempel kan du bruke native bergarter, mens for et velstelte område, uniform murstein kan være mer egnet for prosjektet.

•Fjern tauene og innsatsen og nyt din nye labyrint.